perjantai 14. maaliskuuta 2014

Tuulinen perjantai





Tänään meni ohjelma hieman uusiksi kun aamulla oli jo hurjia tuulenpuuskia ja se tuntui vaan jatkuvan ja päivä eteni. Otinkin Geislin kanssa tarhassa ihan riimuharjoituksia. En riskeerannut hyvin alkanutta suhdettamme millään tuulenpuuskien aiheuttamalla paniikilla. Laitoin riimua päähän ja hääräilin siinä kaikenlaista ja palkkasin kun herra pysyi luonani vapaana.

Kun oltiin puuhailtu tovi jäi Geisli luokseni hengailemaan ja oikeen torkkui ihan turpa kiinni kädessäni. Aika hienolta tuntui.
                                                              Torkkuva Geisli



                                                              Diisa nautti vapaastaan

Aloin keräillä kamoja huomiselle valmennusreissulle. Onneksi saatiin karsinat vuokralle . Heiniä vaan mukaan niin on homma hallussa.

Pakkasin kassiin pari loimea. Fullneck fleeceloimen kuivatukseen ja paksumman jos tarvitsee takasintulomatkalle traileriin laittaa lämpimämpää jos heppa on vielä hikinen viimisen valkun jälkeen. Huomisesta säästäkään ei oikeen nyt tiedä vielä. Satulaa ja suitsia puunasin illalla vasta.  Tein Diisalle noin tunnin mittaisen puhdistuksen. Harja ja häntä hoideltiin selvitysaineella oikeen.

                                    Huono kännylaatu ja ilta jo hämärtymässä mutta poni kiiltää :)





käytiin kera Iksun ja Heidin takametsässä ja lähi pellolla kävelemässä vielä puunaukseni jälkeen.
Hepat löysi pellolta syötävääkin. Mustarastas luritteli kauniisti.  Laitoin Diisalle loimen yöksi tarhaan. Aamulla on herätys kuuden aikoihin ja lähtö meiltä kahdeksan aikoihin. Edessä pitkä päivä ja toivottavasti antoisa. Heidi hoitelee kotiin jäävät hepat.




Ei kommentteja: