tiistai 4. maaliskuuta 2014

Mun pieni "jouluaatto"ja sen odotus

Tänään vietiin sitt kamera traileriin ja testattiin näkyvyys ja kyllä sieltä hyvin näkyy ja kuuluu auton matkustamon puolelle.
                                                                    Iloinen asentaja :)

Olen ollut aika täpinöissä  tänään. Vaikka onkin ollut kiirettä ja hyvä niin. Olin hoitamassa yhtä heppaa ja sitten tuli kotiinkin yksi ihmisasiakas. Nyt illalla ehtii taas vielä kerrata kaikki mukaan tulevat jutut ja katsoa kaikki aamuksi valmiiksi kun starttaamme noin kahdeksan aikoihin kohti Pirkkalaa.  Heinää on trailerin verkossa ja kotona oleville  laitettu verkkoihin valmiiksi että eivät syö heti kaikkia aamuheiniään. Emme varmaan ole matkalla kuin noin viitisen tuntia.

Menin tänään laskiaistiistaina maa ollessa pienessä lumihötössä kentällä noin 40 minuuttisen ja treenattiin lähinnä tölttiä ja ravia ihan kaviouralla. Ravissa saatiin ihan kivaa pätkää.  Tölttiin lähtö oli välillä hiukan nihkeetä. Hiukan neito vastusteli pohkeita viskomalla päätään ja jopa kevitti sisätakajalkaa jota ei olekkaan sitten tehnyt pitkään aikaan.

                                                                  Kentän lumihöttö

Roope täytti tänään 6kk. Punnitsin pojan ja painoa on jo huimat 6.6kg. Sankarista piti ottaa liki 50 ruutua että onnisti. Ei tämä duracell pysy kyllä paikallaan kuin nukkuessaan :)

                                                                            Roope






2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Onnea matkaan! :)

Irkku kirjoitti...

Kiitos :)