lauantai 22. maaliskuuta 2014

Lauantain touhut

Aurinko on hellinyt joskin aika navakka tuuli on myös puhallellut tänään. Tarha on kivasti silti kuiva suurimmaksi osaksi ja hepat on ihan ottaneet tänään rennosti. Iksu lähti uuteen talliin jo aamusella ja toivoteltiin puolin ja toisin onnea ja menestystä. Kyllä varmasti olemme yhteyksissä jatkossakin ja minä ainakin haluan kuulla ehdottomasti Iksun kuulumiset. Valmennukseen tulevat meille sitten myöhemmässä vaiheessa kun heppa on ensin kotiutunut uuteen paikkaan.

Me tehtiin järjestelyjä tarhassa mieheni kanssa, poistettiin väliaitoja ja tolppia. Heinäverkot tuli uudelleen käyttöön.
Geislin pitää tottua myös slowfedin juttuihin ensin ja se tapahtuukin niin että ruokitapisteistä kaksi on vapaata heinää ja kaksi on verkossa. Saan näin pidennettyä ruokintaväliä joka on nyt ollut vain 3-4h ja siirryn 5-6h ja yöksi laitan osan verkkoihin jotta Diisa ja Geisli saavat ajankulua siten myös yöllä kun ovat kerran vapaana pihattotarhassa.

Tallissa järjestelin taas tavaroita ja pesin ruokintakipat ja muita astioita yms. Bonnien toppaloimikin kuivui pihalla pesun jälkeen lähes kuivaksi asti.Tänään harjailin kaikki kolme kunnolla tarhassa ja karvaahan lähtee ihan tolkuttomasti. Koiratkin saivat kunnon karvahäädön ulkona metsälenkin jälkeen.

Diisalla ratsastin reilun puolituntisen eilen ja meni oikein kivasti, otin taas ympyrällä voltteja ja peruutuksetkin meni nyt melkoisen kivasti. Samoin avotaivutukset. Odotan kovasti että saan topatun satulan että tiedän sen asian olevan kunnossa eikä aiheuta mitään turhaa kipua hevoselle tai pikemminkin epämukavuutta, ei kivusta vielä onneksi voi puhua. Maanantaina tulee jo valjasseppä.
Tänään piti Geisli liikuttaa mutta aamupäivän tohinat ja tuuli arvelutti ja sitten mies hitsasi ja kolisteli  pihalle joten päätin antaa olla ja keskityin siivouksiin.


Minun on pakko esitellä syntymäpäivälahjani täällä kun siinä on minun oma rakas Diisani ja kuva on täälläkin nähty kesälaidunkuva. Ystäväni poikkesi täänään tuomassa huomisen merkkipäiväni johdosta oikeen ison ihanan yllätyksen. Minä olin niin ymmälläni kun avasin paketin, ilon kyyneleetkin vuodatin niin liikuttunut olin tästä. Tämä on niin kaunis! Se koristaa nyt tässä omassa tilassani tätä tietokoneen luona olevaa seinää jossa on muutenkin kyseisen neitosen kuvia seinällä kehyksissä.3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Ompa kaunis kello!

Marjut kirjoitti...

Ihana kello! Ja onneksi olkoon :)

RH kirjoitti...

Paljon onnea!!

Teillä näyttää siellä jotenkin ihan kesäiseltä...