tiistai 21. tammikuuta 2014

Innostusta ja ostoksia

                                                             Bonnie tänä aamupäivällä

Diisa vietti sunnuntain ja maanantain vapaata tehokkaan viimeviikon päälle.  Tänään palattiin kenttähommiin.

                                                             Iksu sunnnutaina kentällä

                                                      Loppuun rentoa menoa

Maanantaina kävimme Hannan kanssa Viljar shopissa ja minulla ei varsinaisesti ollut mitään isompia tarpeita mutta ainahan mukava seura kelpaa ja tavaroiden hypistely. Mukaan kuitenkin tarttui ostoksia.

HILBAR niskahihna jossa on tuo ihana otsis strasseineen. Katsellut tuota ja nyt sen menin ja ostin.

   Sitten pitkään jo harkinnassa ollut naruriimu ja kumiset pitkät värinappulaohjat.

                             Tänään ennen ratsastusta niitä sitten piti hieman mallailla.

Kuvat ilman salamaa ja salamalla, kännykällä kuitenkin nää ulkokuvat tänään.


Pakkasta oli liki -16 kun menin kentälle. Iksukin tuli Heidin kanssa. Tein tölttitreeniä ensin alkuun ja sitten otin pysähdykset ja peruutukset. Ravi meni kohtuullisesti tänään joskin oli hieman hosumista ja tahdin kanssa hakua. Laukkasin kierroksen suuntaansa ja laukat nousi tosi hyvin ja varsinkin vasempaan oli tosi hyvä tempo. Töltissä kokeilin ihan eilisten juttujen vuoksi kun juteltiin tölttikisojen luokista niin aloin koittaa tölttiä vapainohjin eli ohjat toisessa kädessä ja ilman tuntumaa. Sain kuin sainkin melko hyvää tölttiä pitkillä suorilla, kun keskityin istunnalla pitämään töltin tahdikkaana sain jopa kunnolliset lisäykset suoralla ihan vain tiivistämällä istuntaa ja ajattelemalla pohkeita. Olin kyllä innoissani tästä! Käytin myös ääntä nyt enemmän ja "yllytin" heppaa rivakkaan menoon.
Kolmisen varttia me siellä mentiin ja loppuun otin avot ja kun sain kumpaankin suuntaan jokusen kunnollisen avon lopetin ja sitten menin vielä molempiin suuntaan takaosakäännökset. Ne meni nyt kivasti.
Ei kommentteja: