lauantai 25. tammikuuta 2014

Erilainen perjantai!

                                                         Diisa tänään päikkäreillä

Perjantainahan piti olla valmennus. Sain aamulla viestin että valmentajamme tallilla oli sattunut vesivahinko ja hän ei voinut lähteä vaan joutui tietenkin siivoamaan tallia yms. Joten peruttiin illan valmennukset. Hanna kuitenkin päätti tulla meille molempien poikien kanssa ja päästettiin pojat kentälle revittelemään.

                                                          Rölli taustalla ja Jaffa edessä

                                                        Jihaaa kun pojat viilettää

Sitten tehtiinkin niin että mentiin selkään molemmat ja minä menin Röllillä. Oli ensimmäinen kerta kun olen Röllin selässä. Ravi löytyi hyvin ja sain keventää, mutta puhtaassa töltissä oli tekemistä, ei nämä issikat ole mitään helppoja ratsuja kun on menovaihteita niin monta!

                                                           Minä ja Rölli. kuva Timo.

Olin juoksuttanut Diisan vapaana perjantaina kun se valmennus peruuntui, jätin ratsastuksen väliin itse Diisan kanssa.

Tänään lähdettiin maastoilemaan. Pakkanen mennyt vallan nurin, vain -5 astetta ja tuntui kun olisi ollut ihan plussakelit. Mentiin lähes vallan käynti maasto vaikka pätkät otin tölttiä jossakin kohtaa että pysyttiin perässä kun Diisalle kertyi tilsaa ja se hidasteli sen takia. Puolitoistatuntia meni reissuun.

Mies toi hevosille taas tuoreita kuusen latvoja kun oli metsätöissä ja siivottiin illalla vielä heinäkatos ja sinne mies laittoi traktorilla pari pyöröpaalia minulle suojaan kun huomenna taas tulee uusia pihaan 6 kappaletta. Diisa tuli "punnittua" hevosten mittanauhalla ja se näytti karvan alle 400kg, Sekin on hoikistunut hieman niinkuin emäntänsäkin jolta on hävinnyt noin 3 kg tässä reilun parin viikon aikana. Me tytötpä ollaan kuosissa keväällä :)
Ei kommentteja: