torstai 3. tammikuuta 2013

Maastossa kamujen kanssa.

                                                       15.6.2012 Diisa synttärisankarina :)

Tänään oltiin maastossa kolmen lepopäivän jälkeen. Kaverit tulivat nyt meitä hakemaan tällä kertaa ja meitä oli tuttu tiimi. Anu oli Kyöstillä ja Tiia Untolla. Keli oli ihan kohtuu hyvä. Plussalla oltiin ja maa oli sohjoista ja osittain jäistäkin. Tilsoja ei kuitenkaan kertynyt yhtään joten hepat pärjäsi hyvin hokeillaan. Menin pihassa hetken käyntiä ja otin pysähdyksiä ja liikkeellelähtöjä ja tunnustelin neitosen herkkyyttä pohkeille muutenkin. Ehdimme noin 10 minuuttia tekemään pihassa näitä juttuja kun aloin kuulla metsästä jutustelua ja mentiin sitten Diisan kanssa sinne myös.
Diisa on kehittänyt joulun jälkeen jonkunlaisen talvikiiman ja ne ovat olleet hiukan kahnauksissa nuoren ruunan kanssa jo tyttö on ollut hieman ärtyisä joten loma oli ihan hyvä ja kun täällä jatkui vielä ihan eiliseen saakka tuo rakettienkin paukuttelu.

Mentiin rauhallinen noin kolmen vartin lenkki kun minulla oli hiukan aikataulun kanssa kiirettä kun töitäkin pitää tehdä jossakin välissä. Päästiin kiva  lenkki kuitenkin tekemään ja Diisa oli virkeä ja kuuliainen. Otettiin pätkä ravia ja tölttiä. Me oltiin Diisan kanssa etummaisena.
Huomiseta en vielä oikeen tiedä mutta lauantaina ehkäpä maastoillaan taas ja sunnuntaina tulee Suvi ratsastamaan Diisalla.

Ei kommentteja: