maanantai 31. joulukuuta 2012

Onnea Vuodelle 2013!


Peltolan Ponipysäkki on ollut vasta noin kolme ja puolikuukautta voimissaan täällä kotona ja lyhyemmän aikaa täällä blogissa joten vuotemme katsaus ei ole vielä tarpeen. Tähtihetki oli tietenkin se 15.9 kun tulimme Diisan kanssa kotiin ratsastamalla ja heppa jäi sitten asumaan omaan pihattoon ja saatiin kaveriheppa. Aika on mennyt aika rivakasti ja hyvin on mennyt. Pihatto on havaittu toimivaksi ja hyväksi tarkoitukseensa ja tarha kesti loistavasti karmean vesimäärän syksyllä.
Kaikki on toiminut ja mennyt liki pitäen niinkuin on suunniteltu.

Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia seikkailuja ja toivonkin kaikille lujikoilleni oikein mukavaa vuodenvaihdetta ja sitä onnea tietenkin uuteen vuoteen 2013!Tänään Diisa testasi uutta sadeloimea fleecevuorellista  ihan kaulakappaleella. Piti laittaa uusi puhdas loimi kun tein nyt plussakelillä sienellä ja shampoovedellä sellaisen pikaisen pyyhkimispesun hepalle. Neito on ollut aika likainen ja ajattelin että asialle voisi nyt tehdä jotain. Heppa kuivatteli pihatossa säteilylämmittimen alla ensin ja söi heiniä ja sai sitten ulos loimen kun vettä ripsii vaan sitkeesti täällä. Hepat menivat jo puoli viideltä sisälle ja laitoin radion soimaan ja valot. Raketteja jo harvakseltaan räjähtelee lähistöllä.

3 kommenttia:

RH kirjoitti...

Olkoon teidänkin uusi vuosi oivallinen!

Miltsu.. kirjoitti...

Meillätaitaapi olla samanlainen loimi ! :D T.Hevosen omistaja raumalta:)

Irkku kirjoitti...

Loimi vaikuttaa ihan kivalta. Huomasin vaan että aika alhaalla oli noi jalkaremmien kiinnitykset joutu laittaan ihan lyhyimmälle remmit ja siltikin näyttää aika roikkuvan alhaalla...et pitää vissiin laittaa solmukin :)