torstai 17. tammikuuta 2013

Kentällä
Eilen oli aikomus maastoilla kevyesti tuossa takametsän maastossa kun oli tiedossa että tiet on kovin liukkaat kun tuli hieman pakkaslunta jäiseen tienpintaan. Menin hiljakseen tallille kaveria noutamaan ja päätimme yhdessä että jäämmekin kentälle. Me oltiinkin Diisan kanssa noin 40 minuuttia kentällä. Hepppa oli hieman tahmea kun aloin työskennellä voltilla jossa olisi pitänyt taipua ja asettua. Heppa yritti punkea milloin minnekin suuntaan lapa tai takapää holtittomasti mennen. Kun huomauttelin raipalla hieman pohkeesta heppa joko ylireagoi tai niskuroi muuten. Tein välillä taas muuta ja tilanne rauhottui. Sain muutaman jonkinmoisen askeleen pohkeenväistöä ja taas uudelleen voltille...se oli kyllä hankalinta taipua, varsinkin vaikeampaan suuntaan. Työstin hiukan tölttiäkin ja se nyt meni kohtuullisesti joskin hiukan oli siinäkin tempo turhan verkkaista.

Tultiin kotiinpäin koko matka niin että minäkin kävelin hepan vieressä. Katseltiin hiukan maisemia kun oli hieman eri reitti. Aikaa meni taas kaksi tuntia matkoineen. Mietin että kyllä pitää päästä enemmän kentälle työskentelemään ettei heppa vallan luule että ei tarvitse niitä hommia lainkaan tehdä. Meille sopisi kyllä ehkäpä parhaiten noin 20-30minuutin työskentely kentällä ja sitten muuta niin ponin mielenkiinto pysyisi varmaan paremmin hommassa kun nämä issikat eivät yleensäkään ole mitään kehäkettuja jotka veivaavat tunnista toiseen kentällä.Hieman kuin ilkkuen eiliselle aika kehnolle esityksellemme kentällä oli posti tuonut aiheeseen sopivan kirjan. Eli ei muuta kuin lukemaan ja ottamaan neuvoista vaarin :)

Olin eilen vielä hieromassa, mobilisoimassa ja venyttelemässä meidän maastoilukaveriamme Unto suokkia ja heppa sai ihan hyvän käsittelyn ja oli hienosti vaikka varmasti oli kipeitäkin paikkoja jotka löytyi.

                                                        Hepat sai lehdeksiä tänään

Tänään on ollut melko kiva pakkaspäivä joka näyttää kiristyvän vaan iltaa kohti. Diisa viettää vapaata tänään ja uskoakseni vielä sunnuntaihin saakka kun on tulossa pari kiireisempää päivää nyt tähän väliin.


Tänään oli postista haettavana Hööksin paketti jossa oli tammialen tuotteita. Pieni silmäinen heinäverkko ja riimunaru jäivät jälkitoimitukseen. Satulahuopa on tosi kaunis, se on kermanvärinen ja kauniit kanttaukset. Riimu on kyllä nyt niin pinkki ja bling bling että huh hu!! En ole pitkään aikaan ostanut riimuja kun niitä on tosi monta meillä ja heppa ei ole yhtäkään onnistunut rikkomaan niin ettenkö sitä olisi saanut ihan helposti korjattua. Pala satulasaippuaa tuli tilattua ja sitten nuo aikas kivannäköiset issikkasuitset. Emme kyllä tarvitse suitsia kun niitä on kahdet ihan hyvät ja vielä erikseen meksikolainen turparemmikin mutta näistä oli -50%.


                                
Laittelin traileriin purut valmiiksi joten meillä on nyt sitten trailerikin täysin käyttövalmiina kunhan keksitään mihin mennään ja koska. Tänään juttelin erään issikkaharrastajan kanssa että hän alkaa kyselemään erästä opettajaa josko se tulisi pitämään meille noin neljälle tuntia hänen luokseen ja sinne ei olisi meiltäkään kuin noin 20km joten jos asia onnistuu pääsisimme pareittain tunneille ja hinta pysyisi kohtuullisena kun tämä opettaja tulee kuitenkin vähän kauempaa. Issikkapuolen ongelmia, hyvää opettajaa ei oikeen löydy alle 50km säteellä.  Kuulostellaan miten asia etenee. Mietittiin että tunneista tehtäisiin aika vakio eli aina sovittaisi uusi kerta kun ollaan tunnilla ettei se jäisi unholaan.                                                           Tämän päivän otoksia1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva postaus, ihan mielettömän söpö toi riimu!