sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Issikoiden yhteismaasto

                                        Puomilla hepat Diisa ja Jaffa sekä Jaffan omistaja Hanna

Tänään oli pakkasta noin 8 astetta kun oli meillä sovittu treffit. Jaffa tuli mukavasti trailerissa meille ja sitten alettiin laittaa puomilla heppoja kuntoon.

                                         
Hepat on tavanneet pari kertaa toisensa viime kesänä,  maastoiltiin yhdessä ja ollaan oltu valmennuksessa ja uimareissullakin kerran. Hepat olivat siis sen mukaan kuin vanhat tutut. Tuntuu myös että näillä issikoilla on kyllä aika vahva lajikumppanuuskin eli samaa rotua on liki heti kaveri jonka kanssa homma toimii.

                                                       Lähdössä maastoon.
           
                                                      Taas me lähdössä :)

Mentiin takametsän kautta ja sieltä tietä pitkin sinne hiljaiselle metsätielle.

                                            
  Täällä sitä nautiskeltiin kauniista talvisesta maisemasta ja mukavasta seurasta. Meillä hujahti aikaa reilu pari tuntia vaikka hepat pistelivätkin reipasta käyntiä meni aikaa kun lenkki on kohtuu pitkä. Emme menneet muita askellajeja kun jaffalta oli irronnut etukenkä ja tiet olivat melko liukkaita ja päälle satanut lumi esti jäätiköiden näkymisen. Tuli kyllä hyvä mieli ja oli ihan viikon kohokohta tavata pitkästä aikaa Hanna, Jaffa ja muut. Meillä on sovittuna sitten jo uusikin maastotreffi aika :)
Hepat oli pikkasen kaulaltaan hikisiä kun tultiin pihaan ja molemmat sai loimet niskaansa ja Jaffa lastattiin kotimatkalle. Odotamme innolla taas uutta tapaamista.


Kotiin tultua menin kurkkimaan mitäs mies on puuhannut. Hän oli siivonnut trailerin kunnolla sisätilasta. Mäntysuopa tuoksui ja vaunu oli putipuhdas.


                                                       Varustetilaa myöten

                                                   Lattiankin oli kuurannut kahteen kertaan!

Kyllä kelpaa nyt hevonen tuonne lastata. Laitetaan purua pohjalle kun se ei sotke traileria niin paljoa mitä turve. Kesällä pestään sitten vielä ulkopuoleltakin kunnolla.







2 kommenttia:

AnnemariKo kirjoitti...

Kivalta maastolta kuulostaa. :) Ja hienon traikun ostitte! Sillä kelpaa ajella. Mistäs kaukaa maastoilukaveri saapui?

Irkku kirjoitti...

Maastoilukaveri tuli ihan samalta kylältä noin 10 kilometrin päästä.