perjantai 7. joulukuuta 2012

Huoltoja
Tänään ollut paljon itsellä asioiden hoitoa kaupungilla. Koiran rokotusten uusimisesta nettiyhteyksien muutoksiin ja normi ruokaostoksiin. Diisa saa vapaata. Nyt kuitenkin iltaa kohti minä korjasin yhden riimun ja laitoin harjoja likoamaan mäntysuopaveteen ja sitten yhdet käytetyimmät suitset saa puhdistuksen. Kylmällä huomaa että nahka kovettuu helposti kun kastuu ja on hankala sitten käsitellä kohmeisilla sormilla solkia yms. Pitää siis huoltaa!

Huomenna voiskin sitten taas mennä selkään.

3 kommenttia:

AnnemariKo kirjoitti...

Mun pitäis kyllä kans vähän huoltaa taas varusteita. Tuntuu, että varsinkin harjat pitäis pestä paljon paljon useammin kuin nyt niitä pesen. Pitääpä tänään ottaa kaikki pesun tarpeessa olevat varusteet kotiin ja jynssätä. Satulaa ei varmaan uskalla ottaa, ettei pikkuherra 2-vee leiki heppaa lapsiportin päällä keikkuvalla satulalla. :D

Irkku kirjoitti...

Toi satulaleikki kannattaa varmasti välttää todellakin :)
Kyllä noita tuntuu saavan pestä aika ahkeraan. Diisakin on sellanen murrikka et siitä kyll kans irtoo jos mitäkin tahnaa! Tosin pakkaslumi tuntuu toimivan samaan tapaan hepassa kuin villassakin...puhdistaa kummasti.

Marjut kirjoitti...

Teille olisi pieni haaste. :)
http://m4rtzu.blogspot.fi/2012/12/kymmenen-kysymysta-blogihaaste.html