perjantai 23. marraskuuta 2012

Vaihtelua

                                                               kuva Minna. H



Tuli tänään oltua heti aamusti ratsastamassa mutta ei omalla. Kyösti on  latvialainen pv ruuna joka on jo ehtinyt kunnon herran ikään.  Kyösti asuu naapuritallilla missä Diisakin asusteli vuoden.

Vain pienen hetken tuntui kuin olisin kiivennyt jonnekin korkealle katolle istumaan. Isot keinuvat liikkeet tuntui  liki koko kolmen vartin oudommilta.  Menin käynnissä uralla ja isolla keskiympyrällä ja pohkeenväistöäkin kokeilin ja se meni hienosti herran kanssa. Ravissa tuntui kuin olisin ollut hidastetussa filmissä. Kevennys kesti ja kesti kun askel oli niin piiiiiitkä.  Oli kyllä hienoa pitkästä aikaa ratsastaa Kyöstillä.  Ratsastuksen jälkeen vietettiin kahvittelutuokio tallin emännän kanssa ja juteltiin kaikenlaista. Otan piakkoin uusiksi Kyöstin kanssa. Herra vaan on aika suosittu ja koska se tekee jo lyhyempää viikkoa pitää katsella sopiva aika.

Diisa sai tänään viettää vapaata ja onnekseni se ei ole enään minun kuulteni ainakaan yskinyt ja sieraimetkin näyttää puhtailta. Huomenna menemme maastoilemaan kaverin kanssa.




Posti toi parit paketit ja toisessa niistä oli yksityiseltä ostamani ihan uudet kuljetussuojat  etu ja takajalkoihin. Toisessa paketissa on käytetyt maiharit joista kaavailen ratsastuskenkiä kunhan nyt ensin ne kunnolla rasvaan ja plankkaan.

Ei kommentteja: