keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Paketteja!






Sain noutaa tänään pari pakettia postista ja huomenna tulee vielä lisää!! Hööksin paketista tulivat kaipaamani sade chapsit jotka saa pikalukolla kiinni vyötärölle ja vaikuttavat melko vahvoilta että on varmasti tuulenkin pitoa hyvin.. Ohuet hanskat kun on yhdet hanskat jo liki kuluneet puhki eikä vielä ole kaivannut ihan paksumpia hanskoja joita löytyy. Pari flexpinteliä jos tulee jossakin kohtaa tarve tehdä erilaisia kääreitä, hauteita.Pari ihan törkeen pinkkiä heinäpussin virkaa hoitavia isoja kasseja.
Kolmipiikkinaulakko ja loimen kyllästysaine. Kuvasta puuttuu vielä musta poncho mallinen sadetakki.




Tämä ötökkäloimi tuli ostettua netistä ihan yksityiseltä jolle jäänyt täysin käyttämättömäksi ja sain sen tosi edullisesti. Pakkaus sisältää vielä kunnollisen korva/päähupunkin jonka saa kiinni kaulakappaleeseen. Meillä kun ilmeni muutamana päivänä kun tuli isompi polttiaisinvaasio niin harjan totaalista hankausta. Onneksi mitään muita kesäihottuma oireita ei tullut. Pioneer öljyhoidolla ja shampooolla sain hillittyä kutinaa mutta harjan Diisa ehti hinkata aika kurjaan kuntoon muutamassa päivässä. Olin itsekin niinä päivinä allergialääkkeiden varassa ja tuskissani eli meillä on samaan polttiaiskantaan oireita hepan kanssa. Jos ensi kesänä ilmenee moista loimitan heti.




Tämä ensimmäinen sadeloimeni Diisalle on jo kestänyt useampia pesuja ja sen kyky pitää heppa kuivana on alentunut selvästi. Pesin loimen ja nyt kuivatuksen jälkeen suihkuttelin sen ulkona heti kyllästeaineella. Se tuntuu heti paljon napakammalta pinnaltaan. Toivotaan että aine toimisi kun loimi on muuten hyvässä kunnossa.

Meillä pidetään tänään vapaata ja huomenna tulee Diisalla jo reilun vuoden  käynyt hoitaja tyttö taas ratsastamaan. Tässä viime kesän muistoja heistä :)



Ei kommentteja: