keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vapun valmennus

                                              Jaffa & Hanna sekä valmentajamme Tanja

Eilen oltiin iltasella vielä ratsastamassa Anun ja Lahjan kera. Mentiin hetki pihassa ja Diisa oli aika pörheenä kun tuuli kahisutteli kaikkia ja siitä sai syyn kulkea ensin pää pystyssä. Vasen kierros oli tosi hankala ja kun en ollut ottanut raippaa huomasi heppa sen ja punki takaosaansa kentälle eikä suostunut töltissä pysymään uralla kunnolla. Ei oltu pitkään pihassa vaan mentiin maastoon. Tuli mönkijäkin vastaan ja päästiin väistämään polulta sitä ja se ajoikin hitaasti meidän ohitsemme. Metsässä tuntui olevan muitakin liikkeellä oli koiraansa etsivä mies  pyörällä jonka kanssa juteltiin tovi.

Tänään meillä oli valmennus taas. Olen nyt ratsastanut Diisaa paremmin reippaammaksi ja se kyllä näkyi tänään. Meni kaikenkaikkiaan valmennus tosi kivasti. Kotiläksyt meni kohtuudella varsinkin pari viimeistä minkä tein niitä etuosakäännöksiä ja juteltiin Tanjan kanssa että mikä on tärkeää alan oppia viimein ennakointia paremmin ja sitä korjaamista. Eli kun heppa meinaakin mennä johonkin minne ei kuulu osaan nopeammin reagoida ja korjata.

Tölttiä kun alettiin mennä sain vauhti apua vieressä tarhassa kisailevilta ruunapojilta jotka riekkivat keskenään. Diisa sai ylimääräistä virtaa ja oli tosi ryhdikäs mutta minä en ihan osannut vielä ottaa siitä kaikkea irti ja heppa pyrki ravitahtiselle töltille kovin helposti. Unohdin kädet ja heppa ei ollut niin paketissa mitä olisi pitänyt. Silti sain palautetta että oltiin parhaimmat tänään mitä hän on nähnyt! Kehuja tuli ja se tuntuu kyllä kivalta kun on kuitenkin tehty kotonakin töitä.

Oli myös tosi hienoa nähdä että Hannalla ja Jaffalla meni myös tosi kivasti tänään. Tämä on kyllä ihan kymppijuttu kun saa käydä samanhenkisessä seurassa hyvän valmentajan opissa!

Ei kommentteja: