lauantai 11. toukokuuta 2013

Kevät kohisten tulee!





Kevät on alkanut oikein kohinalla etenemään ja hepat nauttivat  jo vihreästä ruohosta ainakin kun tulee ratsastamasta saavat ne jäädä hetkeksi nyhtämään vihreitä korsia. Kerään niille kyllä muutamia nyrkillisiäkin itse. Niin innoissani olen itsekin siitä :)

Perjantaina olin ensin itse treenaamassa takametsässä tölttiä noin parikyt minuuttia ja se meni kohtuullisesti. Ehkäpä vauhtia olisi saanut olla enemmän. Sitten tulin pihaan takaisin ja Lahja liittyi mukaan Anun kanssa ja mentiin tunnin maasto johon kuului myös pari pätkää tölttiä.





Tänään vasta puoli yhdeksältä illalla päätin mennä metsään Diisan kanssa.  Oli niin kaunis ilta ja mielessä nakutti että ei tänään pitänyt olla hepalla vapaata. Diisa oli oikein innokas ja tulikin hyvät treenit. Menin tölttiä aika pitkät pätkät ja väistöjäkin otin muutaman tiellä.


Peltojen reunassa hengähdettiin ja katseltiin hetki maisemaa ja kuunneltiin lintujen iltakonserttia.
Lenkkimme oli noin 40 minuuttia.


Huomenna odotamme Jaffaa ja Hannaa meidän kanssa maastoilemaan. Olemme miehen kanssa koittaneet hakea uusia reittejä eilen ja tänään rämpimällä tuntitolkulla metsissä navit kourassa. Muutamasta sadasta metristä kiinni että pääsisi uusille sorateille mutta maasto välissä on ollut joko suota, ryteikköä tai niin louhukkoista että. Emme luovuta silti vielä :)

Eilisellä reitinhaku matkalla oli Perttakin mukana ja se sai rämpiä kanssamme metsässä uuvuksiin asti.




Ei kommentteja: