lauantai 2. helmikuuta 2013

Ravia ympyrällä






Tänään on ruotsalaisen kalenterin mukaan Disan nimipäivä eli kyllä Diisa voi viettää nimppareitaan myös tänään :)  Aamu ja aamupäivä on ollut tosi kaunista. Hepat on viettäneet rentoa päivää tarhassa.

Neljän aikoihin tuli meitä hakemaan Jaffa omistajineen  eli issikkakaverin kanssa lähdettiin maneesille. Lastauksessa on nyt vaan pikkasen hangoittelua mutta rauhallisella asenteella se hoituu. Eikä siinä nyt kauheesti aikaa mene mutta pikkasen joutuu takaa heppaa työntämään ja liinatkin oli apuna tänään niin kyllä se sinne sitten menee ihan kivasti kunhan on päästy sillalle ja matkustaa myös ihan ok. Tulee myös nätisti ulos eikä rynni.

Maneesin hiekka oli tänään melko pehmeetä kun ei ollut pakkasta kun muutama astekin. Eli se ei ole mitään ihan parasta töltille. Koitin sitten ravia ja täytyy sanoa että vaikka heppa oli tänään hiukan tahmea muuten tekemään mitään kiemuroita löydettiin maneesissakin uralla ja jopa ympyrälläkin se ravinappula. Sain kivasti ravia ja se oli ihan hyvää ravia eikä kaahomista tai ravitahtista tölttiä vaan heppa oli alhaalla ja ravasi ihan kunnolla. Kävin jaffankin selässä. Se on reipas heppa.

Aikaa meillä meni maneesilla puolitoista tuntia kun väännettiin. On kyllä mukavaa kun sattuu olemaan miehet jotka osallistuu harrastuksiimme näin kivasti  ja jaksavat uhrata aikaansa.
Maanantaina minun mies kuskaa meitä molempia aamusella maneesille. Huomenna Unton ja Tiian kanssa maastoilemaan puolitapäivin.
Tähän päivään kyllä ihan tyytyväinen pitää olla :)

Ei kommentteja: