perjantai 1. helmikuuta 2013

Kolmen kopla!






Tänään oli aivan mielettömän mukava ilma lähteä puoliltapäivin liikkeelle ja hakea kaksi kamua mukaan. Kyösti ja Unto heposet ja ratsastajat Teija ja Anu olivat meidän kavereina tänään. Puolentoistatunnin lenkillä. Mentiin sama lenkki suurinpiirtein mitä mentiin pari päivää sitten. Kahlailtiin hiukan pellolla ja mentiin metsässä polkuja ja hiukan leveempääkin tietä niinkuin kuvassa.

Mennessä hakemaan kavereita otin kokeeksi taas ravia ja nyt käynnistä pyysin suoraan ravia ja kolmesti pyysin ja kaksi kertaa sain suoraan ravia ja yhden kerran heppa meni epäpuhtaan töltin kautta raville. En oikein vielä uskalla hirmusti hehkuttaa vaikka olenkin onnesta mykkyrällä että olen löytänyt ehkä sen ravi "nappulan" ja siten yhteisen sävelen hepan kanssa. Muutin hiukan istuntaani sellaiseen kolmipisteistuntaan ja en vielä uskalla sanoa mutta luulen että siinä on se juttu...kun tämä heppani nyt on vaan niin herkkä sille istunnalle...ja ninihän se heppa kuuluisikin olla. Minulla kun on  sellainen heppa että kun kehun sitä äänellä jos siis sanon hyvä tai hieno sanan se tuppaa hidastamaan heti...eli minä kehun niin että rapsutan sään vierestä, tänään vaan en voinut sille mitään kun käytin hyvä sanaa ja heppa lopetti ravin...mutta uudelleen siirryin raviin ja rapsuttelin sitten ja käynnissä sitten kovasti kehuin.

Tänään mies aloitti kaatamaan puita tulevalta ratsastuskentältä. Laitoin siksi hepoille heinät maasta kun heinäkatos on lähempänä aluetta jossa kaadettiin juuri puita ja ajattelin että saavat paremman ruokarauhan ainakin vaikka eivät pelkääkkään sahaa ja kaatuvia puita.




Ei kommentteja: