torstai 13. helmikuuta 2014

Lumesta lähes muisto

Lumet senkun häviää. Ilmat on plussalla ja nytkin vaan yöllä noin puoli astetta ollaan pakkasen puolella. Tiaiset laulaa kuin keväällä. En usko että se nyt vielä voi olla kevättä! Yllättävän vähän meillä lähtee vielä karva hepasta, tuossa olisi kyllä varaa jo hiukan ohentaakin!

Maanantaina olin antamassa toisen kerran laserhoitoa Timpalle. Sunnuntaina heppa reagoi todella voimakkaasti laseriin kipukohdistaan jotka valitsin hoidettaviksi. Maanantaina oli selkeä ero ja sain hoitaa lähes kokonaan hepan kohdat ilman isompaa väistelyä. Lauantaina menen tekemään viikon kolmannen hoidon.
Tiistaina mentiin Diisan kanssa kentälle treenaamaan kun maanantai oli vapaa.
Tein avot jotka suijuivat kivasti molempiin suuntiin, etu ja takaosakäännökset pitkästä aikaa ja otin voltteja. Tarkoitus oli myös pitää käynti erittäin reippaana. Pysähdykset ja peruutusta. Siinä on tekemistä.   Hieman pohkeenväistöä sitten tein loppua kohti ravit, töltit ja laukatkin molempiin suuntiin. Aikaa meni reilut kolme varttia.

Bonnie voi hyvin varsamahansa kanssa. Olen tuntenut varsan liikkeitä. Vielä olisi noin kaksi ja puli kuukautta odotusta. Sain keskiviikkona tiedon että tilaamani kuolaimettomat ovat nyt vasta lähteneet englannista postitse tulemaan minulle. Siinä kestikin sitten kuusi viikkoa!

Keskiviikko oli niin kiireistä että tuli vapaa siihen mutta tänään torstaina me sitten mentiin ratsaille ja lähdinkin maastoon jossa vallitsi niin kesäiset kelit. Takametsän polut hyviä pehmeitä ja tein siellä tölttitreenit. Mukavaa vaihtelua kentälle jossa onkin nyt oltu tiuhaan kun metsässä ei ole päässyt ilman tilsoja oikeen menemään. Tänään soitinkin kengittäjälle ja hän tulee ensi viikolla perjantaina ennen valmennusta, sillon laitetaan ne tilsakumit.  Kentälle tulin tekemään vielä ravitreeniä ja laukkasinkin jonkun verran. Motivaatio oli hiukan nihkeä aina maaston jälkeen heppa pihaan tultaessa ajattelee että työt olisi niinkuin jo tehty :)


 Varasin maaliskuun puoleeen väliin meille Tampereelta askellajivalmennuksenkin jossa on kaksi yksityistuntia päivän aikana. Valmentaja onkin tuttu joten siksi sinne haluankin.
Lauantaina menen kokeilemaan yhtä issikkaruunaa joten katsotaan miltä se tuntuu.

                                                       Syksy retkeltämme muistoja

                                                                    Roope 5kk

Roopen kanssa oltiin tänään pentujen leikkitunnilla koirakoulussa.

1 kommentti:

Elina kirjoitti...

Kivoja kuvia ja kuulumisia. Ei tipu karva vielä meilläkään. Viime vuonna tähän aikaa tippui jo urakalla, vaikka oli paljon vähemmän tiputtamista siitä koinsyömässä karvassa. :)
Tätä menoa ollaan elokuussakin karvaisia.

Hyvää ystävänpäivää!