torstai 20. helmikuuta 2014

Kuolaimettomat

Tänään viimein tuli postissa suoraan kotiin  nämä 7.1 tilatut ja maksetut kuolaimettomat elikkäs Orbitless bridlet. En vielä niitä alkanut sovittamaan kun oli hieman kiireinen päivä.  Olen tänään hoitanut kahta heppaa ja molemmat ovat saaneet laseria ja toisen myös hieroin. Kyllä laserlaite on aika mahtava. Hevonen varmistaa kyllä todella vahvasti kipeät kohdat ja reagoi hoitoon.

Tänään oltiin  kentällä joka oli kovasti märkä aikaisemmin, se oli mennyt kovaksi kun tuli parit pakkasasteet ja kuivattava tuuli. Mentiin kentälle kumminkin ja teinkin sitten käynnissä kaikki mahdolliset jutut. Pohkeenväistöä, etu ja takaosakäännökset, avot, peruutukset, pysähdys-liikkeellelähdöt, volttia ja kaartoa. Hepalla oli hyvä työmotivaatio tänään. Pidin käynnin reippaana. Puolisen tuntia mentiin. Huomennahan meille tulee kengitys ja on illalla valmennuskin. 

Keskiviikkona Diisa sai vapaan. Olen antanut yrttiä nyt vielä kerran päivässä ja siirryn vasta lauantaina mahdollisesti kahteen antokertaan.
Soittelin tänään kuivaheinästä ja mennään sunnuntaina hakemaan joku 40 pikkupaalia. Geisilkin on tottunut syömään vallan kuivaa niin pitäähän sitä olla täällä sitten kun haetaan heppa kotiin. Emme ole vielä päättäneet päivää. Eilen käytiin Pirkkalassa viemässä Hannan heppa ja minä pääsin moikkaamaan taas Geisiliä, on se vaan aika ihana tapaus!

Tein eilen suuren tilauksen Börjersille josta tuli tilattua Geisilille RainBuster fleecevuorinen sadeloimi kaulakappaleella ja fullneck villaloimi kun herralle pitää olla 135 koko eli Diisan loimet eivät oikein käy. Onneksi minulla on muutamat fleecet jotka on jo valmiiksi kokoa 135. Eiköhän nuo nyt riitä alkuun. Tilasin myös yli kilometrin aitanauhaa että saamme kesälaidunta lisää sen liki hehtaarin. Aitaan kaikki eristimet, liittimet, jatkot yms. kilkkeet. Tilasin vielä Ollin tehokkaan akkupaimenen jossa on verkkovirtaan kytkentä mahdollisuuskin vielä. Tilasin myös muoviset sivuilta joustavat jalkkaritkin, ne eivät ole talvella niin kylmät.


                                        Diisan "tukka" ei ole mitään kyllä verrattuna Geisiliin :)

3 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Geisil on aivan ihanan näköinen! Upea väri :) Hienoa että toteutit haaveesi ja hankit toisen issikan. Mun on pitänyt monta kertaa kommentoida tänne blogiin viime aikoina mutta se ei vaan jostain syystä ipadilla onnistu, nyt näyttäis onneks toimivan :)

RH kirjoitti...

Mikä Diisan koko on?

Irkku kirjoitti...

Noora, kiitos kommentista. Geisil on kyllä aivan mielettömän nätin värinen Varsinkin mitä nähnyt kesäkarvassa kuvia siitä. Diisan loimi koko on 125cm mutta säkäkorkeus on noin 135cm, en tiennyt kumpaa kysyit :)