maanantai 17. helmikuuta 2014

Geisil

Tänään on sovittu että teemme  kaupat tästä Geisil ruunasta perjantaina. Hänhän on 2003  Islannissa syntynyt 140 säkäinen viisikäynti issikkaruuna. Pieni puoli tähtikin on otsassa tuon valtaisan ihanan tukan alla :) Hopeahiirakko väritykseltään. Geisil jonka jo olen  Muhkuksi jo ristinyt on vielä parisen viikkoa Pirkkalassa. Tilasin samalla hevosella kokeilussa olleen ja itse tykästyin aivan totaalisesti Bagarin upean satulan joka huomioi ennekaikkea islantilaisille tärkeän lapatilan. Satula tilataan Sakasasta ja maksaa kyllä maltaita mutta kerran tuo nyt kirpasee. Tädin on ajateltava hevosen lisäksi myös itseään kun nyt tuli sitä ratsastettavaa sitten lisää :)

Tänään hieman sekavissa tunnelmissa juoksuttelin Diisaa ja maastakäsittelin tuolla vesitihkussa. Nyt hieman naapuritallin omistajan kanssa juhlistetaan uutta kavioliittoa.


4 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Onnea paljon!! Niin kaunis on tuo Geisil. :)

RH kirjoitti...

Oi ihanaa! Sitten sulla on kaksi suloista issikkaa <3

Marjut kirjoitti...

Onneksi olkoon uudesta hurmurista!

Irkku kirjoitti...

Kiitos teille onnitteluista ja nätistä sanoista. Kaverin kanssa tästä juteltiin eilen kun hänellä on kaksi hevosta että järkeähän tässä ei ole ja vastuuta ja rahanmenoa on paljon. Mutta se ketä ymmärtää, ymmärtää ja se joka ei, niin ei ole väliksikään. Itse ainakin tietää että toteuttaa sellaisia asioita joista oikeasti pitää.