sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Tuulessa ja tuiskussa ratsastus jatkuu

Perjantaina sää sentään suosi joinkuinkin ja mentiin kentälle Diisan kans.  Kentän pinta oli hirmuisen kova joten otin vain hiukan tölttiä ja ravia. Keskityimme tekemään erilaisia  pikkutehtäviä kentällä. ympyrällä keskityin pohkeilla pitämään heppaa taipuneena ja kunnolla asettuneena ja sitten otin ympyrän pienentämistä. Etuosakäännökset menivät hyvin. Pohkeenväistäkin meni melkolailla hyvin, pienestä alkukankeudesta kun selvittiin. Peruutuksia ja påysähdyksiä tehtiin myös. kolme varttia siinä taas meni.

Lauantaina meidän piti mennä maastoon ja Heidi tulikin tallille mutta siinä oli jo tullut jonkin aikaa räntää ja tuulta senverran että itsekin jo kastuneena tehdessäni tarhansiivouksia todettiin ettei ole mitään suurta intoa lähteä. joten hepat saivat vapaan. Niillä on jokapäivä uusia kuusenoksia ja rankoja viety joten puuhaa on heinän nyppimisen lisäksi mukavasti.

Tänään lähdettiin sitten maastoon pienestä vesisateesta huolimatta. pyörittiin lähimetsässä ja tehtiin siellä kaikki mahdolliset polut ja mutkat niin saatiin tunti menemään. aukeella kun käytiin kääntämässä oli siellä hirmuinen viima ja vettä vihmoi, käännyttiin suosiolla takaisin metsän suojiin. Vaikka lämpötila näytti liki kahta plussaa oli meillä molemmilla varpaat liki kohmeessa. minullakin roli kyllä villasukka jodpureissa mutta olis saanu olla paksummalla vuorella oleva kenkä jo jalassa.

Tuli sitten varattua valmennusaika jo 8.12 ja sinne mennään trailerin kanssa ja haetaan yksi issikka vielä mukaankin matkan varrelta. 12.12 on sitten kotikentällä valmennus myös. Sitten taitaa seuraavat mennä jo ensi vuoden puolelle, pitää nyt katsoo mitä tämä kotiin tuleva valmentaja tykkää jos hän haluaa tulla vaika jouluaattona niin mullehan se sopii :)

Roope sai perjantaina ekat rokotukset ja oli hienosti ja reippaana lääkärissä. Tehosteet sitten vielä joulukuun viimisillä päivillä annetaan.Ei kommentteja: