keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Liukasta lomailua

Maanantaista lähtien on Diisa lomaillut. Keli on ollut niin hirmuisen liukas että on itsekin pitänyt kaivaa esiin kumiset liukastumispiikki suojat kenkien pohjiin että on pysynyt tolpillaan tehdessä töitä pihalla. Kenttää mies eilen ajeli edestakaisin mönkijällä jossa lumiketjut että saatiin rikki jäinen pinta ja hiukan parempaa pitoa. Sulaa sitten ainakin helpommin kun on luvannut muutaman plus asteenkin.

Huomenna saatan mennä maneesille Diisan kanssa kun sunnuntaina on se valmennuskin niin pääsis hieman tekemään töitä edes ennen sitä.

Olen hoidellut nyt hevosasioita kyllä vaikka ei ratsastettu olekkaan. Kuvakin viittaa siihen eli laidun asia on kunnossa kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Meillä on käytössä 3 hehtaaria laidunta.

Sitten tilasin meille suunnitellun HorseCam valvontajärjestelmän eli saadaan sisätiloihin, pihattoon ja traileriinkin matkojen ajaksi äänellinen kameravalvonta. Varsomistakin ajatellen tuo hiukan mukavuutta ja turvallisuutta. Myös pihatto laajennusta on suunnitteilla eli meille tehdään toinen pihatto vielä ja sen myötä taitaa perheeseen tulla mahdollisesti toinen issikka mutta se ei ole vielä ihan loppuun asti päätetty mutta kovassa harkinnassa kumminkin.

                                                                kesämuistoja

Ei kommentteja: