torstai 28. marraskuuta 2013

Tuulinen maastakäsittely

Tänään tuuli kovasti ja tosi kylmästäikin. Vaikka lumet on sulaneet mitä niitä vähän täällä oli ja lämpöasteita pari mutta tuuli oli niin raaka tänään. Päätin että menemme kentälle ja juoksutin vapaana, kylläkin juoksutuspiiskaa käyttäen että sain neitoseen vauhtia. Hiukan sieltä tuli muutamat pukitkin kun tuuli sopivasti avitti :)
Minulla oli porkkanaa taskussa ja tehtiin vapaana seuraamista ja pysähtymistä mistä palkkasin heti. Lopuksi venyteltiin lopuilla porkkananpaloilla.
Tiistai ja keskiviikko oli Diisalla vapaata. Maanantaina mentiin kentällä melkein tunti. Kenttä oli silloin kova ja hieman luminenkin. Silti päästiin ravia ja laukannostojakin treenasin sillä kenttä on kuitenkin nyt niin tasainen kun meillä on siihen  mönkijä ja betoniraudoitusverkosta tehty kenttälana ja mies ehti sen sopivasti lanailla tosi sileäksi ja hyväksi ennekuin tuli nämä kovettavat pakkaset.

Valmennusta on tiedossa ihan omalla kotikentällä parin viikon päästä ja sitä odottelen innolla. En tiedä vielä menenkö aikaisempaan valmennukseen johon olisi mahdollisuus tuolla toisella tallilla missä on käyty parit kerrat, pitää hiukan miettiä asiaa.


Roope on täyttänyt eilen 12 viikkoa ja menemme huomenna aamulla hakemaan ne ekat rokotukset pojalle.


Ei kommentteja: