sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Valmennus

Tänään lähdettiin noin viiden asteen pakkasessa valmennukseen. Haettiin mukaan yksi toinenkin issikka ja meillä olikin ihan mukavaa kun saatiin vaihtaa kuulumisia autossa. Minulla oli 45 minuutin valmennus ja työstettiin tölttiin siirtymistä ja sitä että heppa olisi paremmin paketissa eikä muodoltaan niin korkea edestä. Sen olen huomannut että olen päästänyt sen "karkaamaan" siihen taas. Nyt työstettiin asetuksen ja pohkeen kautta hommaa.

Valmennus oli taas kaikenkaikkiaan ihan tolkuttoman hyvä palauttamaan asioita niiden oikealle paikoilleen. Juttelin valmentajan kanssa vielä siitä että olisi ehkä tässä kohtaa aika hyvä antaa hepalla jokusen viikon kunnon loman että ei satulaa näytettäisiin lainkaan hepalle.
Eli ensi viikon jälkeen ehkäpä meillä alkaa sitten loma. Torstaina tulee kotiin valmentaja ja sen jälkeen voisi sitä lomaa sitten katsoa.

Eilinen päivä meillä olikin vapaata. Perjantaina me ratsastettiin Heidin kanssa kentällä heppojen kanssa noin kolmisen varttia.Eilen meillä oli kylässä Hannan uusi komistus islanninheppa ruuna Rölli.

Kenttä meillä onkin niin hyvässä kunnossa mitä ulkokenttä voi vaan tähän aikaan olla! Mies on rouhinut sen jään hienoksi muruksi mönkijän lumiketjuilla ajelemalla kenttää ympäri.


              Ei kuoppia, ei kaviouraa edes vaan tasainen rouhe kuin sora, eikä yhtään liukas!

Huomenna matka käy heti aamusella kohti hevostarvikemyymälöitä. Eli Raisioon paremminkin lähdetään  tekemän hankintoja. Minulla ei niin mitään eritysitä olekkaan mutta kyllä sitä jotain pientä kumminkin...tai sitten suurta :)


Ei kommentteja: