perjantai 15. marraskuuta 2013

Hyvä kenttäviikko!

Keskiviikkona oli mukava päivä kun aurinkokin hieman paisteli. Päätin mennä puoleksi tunniksi kentälle tölttitreeniin ja sitten metsään loppuravit ja käynnit tekemään. Metsässä menikin reilu puolituntinen kun ilma oli niin mukava ja hepassa kivasti virtaa. Töltättiin ja ravattiin metsässä aika paljon. Oli erittäin hienot treenit.

Torstaina ratsastettiin myöhemmin pimeällä kentällä ja seurana olivat Heidi ja Iksu. Tehtiin reipas kolmevarttia. Hiukan Diisa alkoi jo kyllästyä loppua kohti mutta kaikenkaikkiaan hyvin kulki.

Tänään oli heti aamusta kovin harmaata ja niin on ollut koko päivän. Iltapäivällä tuli jo vesitihkuakin ja hetki sitten kuului jo ihan rehellistä ropinaa. Lähdettiin yhden maissa tänään maastoilemaan. Laitettiin kaikki heijastinvarusteet hepoille ja itsellenikin turvaliivin ja lähdettiin noin 10 kilometrin pitkälle maastolle. Mentiin sellaisille teille missä Iksu ei vielä ole käynytkään.
Pääsin menemään kaikkia askellajeja tänään. Aikaa meillä meni tunti ja kolmisen varttia maastoiluun. Meillä oli kotiintullessa raukeita ja rentoja heppoja. Nyt voin hyvillä mielin antaa Diisalle viikonlopun vapaata.


2 kommenttia:

RH kirjoitti...

Hauska kuva; harja näyttää ihan vihreältä :)

Irkku kirjoitti...

Kännykamera käytti salamaa...oli niin pimeetä vaiks oli kello joku 14 pintaan :)