sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Maasto viikonloppu

Perjantaina tuli kengittäjä ja laittoi hokkikengät. En laitattanut tilsakumeja kun on aika kuraista niin ei turhaan hierrä kavioissa kurat ja hiekat. Sitä kun ei tiedä tuleeko vasta ensi vuonna talvikelit kunnolla tänne rannikon tuntumaan.

Lauantaina oltiin kera Heidin ja Iksun tunnin maastolenkillä. Oli pilvistä mutta silti ihan kiva ilma ja oikeastaan melko lämmintä tähän päivään verrattuna. Pääsin harjoittelemaan hidasta tölttiäkin pätkän.

               Hanna ja Jaffa tulivat tänään meille ja mentiin porukalla mastoilemaan.

Heidi ja Iksu olivat kärjessä ensin ja sitten oltiin milloin minkälaisessakin ryppäässä. Kaikka nämä hepat on niin mukavia siitä kun ketään ei vedä herneitä etuilusta tai hännällä kulkemisesta.
Tehtiin reilun tunnin mittainen maasto, tarkoitus oli mennä pitemmälle mutta yllättäen oli isot metsäkoneet myllänneet tien niin pahaan kuntoon että käännyttiin aiemmin takaisin, tiessä oli pahoja  kelirikkojakin tullut joten oli jopa vaarallsita hevosten jaloille. Oli tosi mukavaa mennä porukalla, jutella ja nauraa kaikenlaista mennessä. Tämä on kyllä sitä ihan parasta puuhaa hevosten kanssa.
Takaisin kun tultiin mentiin kentälle ja Hanna ratsi Diisalla ja Iksulla. Samoin Heidi käväisi Jaffan selässä. Minä laitoin kahvit ja saatiin koko porukka kera miesten kahvitella kun hepat oli hoidettu ja päästetty syömään heiniä. Tästä päivästä niin kivat fiilikset. Hepoillakin oli takasinpäin tullessa selvästi virtaa enemmän.

Mies on laittanut nyt laitumen siihen kuntoon sähköjen suhteen että siellä ei kierrä sähkö enää ja saadaan portin kohdalle laudatkin takaisin lankojen lisäksi. Ne tulevat kannattimien varaan että saa ne nostettua pois kun päästetään heppoja sinne talvella rallittelemaan :)

Roopea odotellaan jo kovasti ja tiistaina on sitten se koiranpennun haku päivä viimein!

Ei kommentteja: