sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Rennon letkeä maasto

Tänään oli aivan toisenlainen maasto mitä eilinen. Rento ja rauhallinen. Mitään kummempia ulkoisia häiriöitäkään ei tänään sattunut ainuttakaan kohdalle. Metsästäjät ampuivat ennen ratsaille menoa laukauksia jossakin kohtuullisen lähellä mutta nekin vaikenivat kun yhden tienoilla lähdettiin. Oltiin noin tunti reissussa. Pätkä raviakin mentiin. Tiet oli jo kovin jäässä ja liukasta mutta hokit piti.
Minulla jokin pieni flasback ilmeisesti oli kun alkumatkasta jänskätti taas liukkaus mutta nopeasti heppa antoi omalla rennolla menollaan minulle uskoa hokkeihin. Viime talvena oli niin kummallsita ihme huurrelunta joka tarttui kenkiinkin niin ettei hokitkaan pitäneet vaan liukasteltiin jatkuvasti.

Tänään laitoin Bonnielle uuden riimun ja tein taas paremman harjausksen ja huollon tammuskalle. Se on kyllä niin ihana tamma. Sen tiineys on nyt noin 170 vuorokaudessa joten puoliväli suurinpiirtein.
Laittelin tamman omistajallekin kuvia ja meiliä tänään että miten mammatamma voi ja jakselee. Hyvinhän tuo. Komeen talvikarvan se lämppärikin kasvattaa kunhan ei turhia loimitella ja ulkona on yli 12h vuorokaudessa. Eilen alkanut chiian syöttö Diisalle meni ihan sujuvasti, se pisteli ruokansa hyvin illalla kaikkineen päivineen.
Ei kommentteja: