keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Roope 9 vko

Roope haettiin eilen kotiin iltapäivällä ja vettä roikasi aika tavalla ja myrsky alkoikin sitten iltasella.
pientä miestä se ei haitannut millään muotoa mutta ulkona ei käyty lainkaan pisulla vaan laitettiin ne sanomalehdet. Pertta otti vastaan uuden pojan oikein kivasti. nuuhki tarkkaan pikkuisen ja totesi ihan kakaraksi. Roope oli melko rohkea vaikka toinen tutki ja tunki kuonoaan pikkuisen naaman eteen. Aika tavalla Roope otti minut heti turvaksi ja tukikohdaksi jonka suojiin tullaan kun toinen tunkee liian liki. Ruoka maistuu hyvin pojalle kun on samaa sapuskaa hankittu mitä on syöty jo pentupaikassa. Roope on saanut sirun maanantaina ja muutenkin tarkastuksessa terveen haukun paperit.

Pentu on kyllä tomera ja rohkea. Ei turhaan ollut sisaruksista topakoin kyllä sen huomaa kaikesta. Iloinen se on kovasti, häntä heiluu ja kovasti nuollaan. Nimensäkin hän jo tietää kun sen jo annoimme ajoissa ja kasvattipaikassa on kutsuttu jo nimellä.

Diisa taitaa saada tänäänkin vielä vapaata kun tämä pentu nyt työllistää ja haluankin sen kanssa viettää aikaa ja totuttaa ulos. Tomerasti on jo ulos tehty isompikin asia.1 kommentti:

RH kirjoitti...

Aivan ihana... <3