keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

3 vuotta yhteiseloa

                                                         Kavioliittoa 3 vuotta Diisan kanssa

Meillä on taas tänään se merkkipäivä ja vappu on ihan kiva pieni syy juhlistaa sitä aina!

Ratsastin puolituntisen tänään Diisalla kentällä merkkipäivän kunniaksi ja lopuksi olikin porkkana ja tuoreruoho kestitys.

Tänään tuli Hööksiltä postipaketti ja siellä oli Diisalle varahuppu ihottumaloimeen sekä jalustinhihnat kun on ne erilaiset jalustimet joihin tarvitaan muunlaiset kuin islantisaisiin sopivat. Tuli myös parit riimut sieltä taas vaihteeksi ostettua.

Geislikin on pudottanut jo noin puolet talvikarvastaan sentään. Samoin Bonnie on jo aika lyhyellä karvalla.
Karsinaa vaan pidän kovasti pahnoitettuna ja tarkkailen illalla ja yölläkin miten bonnie karsinassa on. eli jatkuva tarkkailu jatkuu ja Bonnie on ollut nyt hyvin  seurankipeä ja hörisee minulle jatkuvasti kun näkee minut. Tänään taas tein sille kunnolliset puunaukset ja pesin sen nisät ja rasvailin ne myös kun ovat aika kuivan tuntuiset.                        

Vappuvarsa vois olla ihan kiva juttu ja sitä kyllä toivois jo että se tulis kun tässä on jo toista viikkoa nukkunut sellaista koiranunta ja  nähnyt muutaman kerran jo siitä untakin ja hätkähtänyt hereille kurkkaamaan kamerasta tapahtumia.

Meillä vietetään hyvin rauhallinen vappu. Huomenna jos ei pahasti sada olisi mahdollisesti yhteismaastoa luvassa. Oikein hauskaa ja riemukasta vappua kaikille teille!1 kommentti:

Elina kirjoitti...

Onnea vuosipäivän johdosta! Täälläkin jo kovasti odotellaan, että milloin se Bonnie varsoo... :)