perjantai 2. toukokuuta 2014

Maastolenkki ja kolea perjantai

                                                     Suurimmasta pienempään jonossa.

Eilen mentiin porukalla maastoon. Hanna tuli Jaffalla ja uusi tuttavuus melkein naapurista Merja tuli suokkitamma Emmalla. Lähdettiin tästä meiltä ja mentiin reipas kävelymaasto. Noin puolitoistatuntia maastoiltiin. Juteltiin kaikkea ja aika vaan hujahti niin rattoisassa seurassa.  Diisa oli oikein reipas ja tirheä. Emmalle annoin laserhoitoa takasin tultuamme etuseen ja hän tulee ilmeisesti käymään viikonlopulla ja teemme hoitosarjan hepalle.





Tänään juttelin kyllä Bonnielle että se voisi nyt jo varsoa :) Tämä alkaa käydä oikeen työstä tämä odotus minullekin kohta kun en oikein osaa olla kurkkimatta yölläkin vaan kameraa että mitä hän touhuaa siellä karsinassaan.

                                                                          Diisa

                                                                    Geisli

Eilen vielä alkuillasta otin Geislin kanssa kenttätreenit. Harjoiteltiin siedätystä ja minä viskelin riimunnarua hepan vatsan ali ja selän yli puolelta toiselle ja kehuin aina kun heppa ei liikahtanut mihinkään kun heitin riimunarun. Pikkuhiljaa se edistyy luottamuksessa ja siinä että jää luokseni.





Juoksutin vapaana sitten ja hienoa oli huomata kuinka hienosti se totteli eilen jokaista pyyntöä. Liikkeellelähtö, suunnanvaihto, seis ja eri askellajit meni kuin vettä vaan. Seis käsky toimi niinkin hyvin että kävelin sen viereen ja  heppa vain seisoi paikallaan ottamatta askeltakaan mihinkään. Rentous oli myös lähes kokonaan nyt harjoituksessa mukana.







Tänään olen ollut hoitamassa  naapuri kunnassa yhtä hevosta ja sain ostaa samalla ison säkin hevosille porkkanaa sinne tulleelta porkkanakauppiaalta.
Katsotaan nyt tapahtuisiko ensi yön aikana jotakin Bonnien suhteen :)





1 kommentti:

RH kirjoitti...

Pidetään peukkuja!