perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kaikenlaista
                                                               


                                                                    Suvi ja Diisa

Eilen oli iltasemmalla Suvi ratsastamassa Diisalla tunnin kentällä. He menivät ilman satulaa laukat ja kaikki. Eilen oli molemmilla hepoilla kengityskin ja Geisli oli ihan kivasti. Hieman se aluksi jännitti kengittäjää mutta seisoi nätisti. Kengittäjä kun on ammattihminen osasi hän ottaa rauhallisesti ja antaa hepallekin aikaa.

Tänään aamusella tuli Miia ratsastamaan Diisalla toisen kerran ja he olivat ensin kentällä tovin ja sitten mentiin porukalla maastoon. Otin Geislin käsihepakseni kävelemään kanssani. Mentiin nyt ensimmäisen kerran isommalle tiellekin ja kohdattiin yksi fiksu autoilija ja kaikki meni ihan hyvin.
Miksi en ole itse ratsailla on syy se että olen loukannut rintalihakseni ja sen kanssa en viitsi mennä ratsaille kun on vielä melko arka.


Keskiviikkona juoksutin molemmat hepat kentällä ja tämä oli ensimmäinen kerta kun he saivat juosta kentällä yhdessä. Kumpikin kiritti välillä toista ja laukkailivat ihan kivasti. Puolisen tuntia jaksoivat mennä josta ajasta pikkusen käytettiin molempien jumppaamiseen porkkanaa apuna käyttäen.

                                          Bonnie sinnittelee ison masunsa kanssa edelleen.

                                                                         Geisli
Mies toi kotiin kuusi puita jotka on kolmimetristä ja niistä kuoritaan ja kuivatetaan estepuomimateriaalia.

Bonnie sai vielä kunnollisen puunauksen ja pesin nisät ja takapäänkin jälleen että olisi ainakin kaikki sitten kunnossa kun se h-hetki olisi käsillä. Hän pääsi syömään talon edestä nurmikolta vihreää. Diisa joutui vielä illalla toistamiseen töihin kun Suvi tuli vielä ratsastamaan ja näyttämään serkulleen Diisaa. He menivät noin tunnin ja Diisalla oli kuulemma hyvä työmotivaatio. Pitää olla tyytyväinen kun heppa on tänään tehnyt yli kaksi tuntia hommia ja iltasella haettiin ihan heiniltä heppa hommiin ja työmotivaatiota piisasi!


1 kommentti:

RH kirjoitti...

Hieno tuo vastavalokuva!