torstai 17. huhtikuuta 2014

Kiireinen kiirastorstai

                                         Kuvat tänään illalla kännykällä ja huonoja ovat

Tänään tuli Miia kokeilemaan Diisaa aamulla ja heillä meni tosi kivasti ja Miia tykästyi Diisaan se kun on sellainen varma heppa joka ei turhia hötkyile mutta siten se on myös hevonen joka antaa paljon kunhan osaa pyytää :) Miia lupasi tulla Diisalla valmennuksiin jos ajat yms. sopii. Saattaa tulla maastoilemaankin minun ja Geislin kanssa myös. Olisihan se mukavaakin että olisi issikkakaveri maastoilemassakin aina välillä minun kanssa ja liikuttaisimme molemmat heppaset. Juttelimme minun tehdessä tallihommia kaikesta maan ja taivaan välillä, lähinnä tietenkin hevosista.

Tänään oli kiire päivä kun oli kolmessa kaupassakin käyntiä ja postia jne. Olin ajatellut että ratsastan itse Geislin vielä mutta aika vaan meni ja meni kun imuroidakin piti. Joten hieman ennen yhdeksää illalla hain Geislin ja harjailin herran ja vein kentälle. Juoksuttelin Geisliä vapaana.

Tehtiin myös etu ja takaosakäännökset maastakäsin sekä jumppaa porkkanalla. Geisli oli mukavan rento taas lähes koko ajan. Hieman  riimunnarulla ohjatessa etuosakäännöksiin Geisli otti takapakkia vaikka olisi pitänyt väistää, en kiinnittänyt siihen huomiota  vaan kehuin vasta kun sain västävän askeleen.

 Jospa huomenna kokeiltaisiin Geislinkin kanssa maanantaina pujotteluehtävää mitä tein Diisan kanssa valmennuksessa.

Eilen menin itse illemmalla Diisalla. Reilun puolituntisen ja harjoiteltiin maanantain valmennus juttuja eli pujottelua töltissä.





                                                             Pujotellaan töltissä.

Otin keskiviikkona Diisan kanssa myös laukkatreenit kevyessä istunnassa ja hetihän heppa osasi itseään kunnolla pidentää ja ohjata liikkeen eteenpäin paremmin.








Ei kommentteja: