tiistai 15. huhtikuuta 2014

Valmennus





Eilen oli meillä täällä valmennus ja Outi saapui laittamaan hieman pontta taas tähän touhuun. Hanna tuli Röllin kanssa. On tosiaan itsellä ollut ja ilmeisestikin jatkuu vieläkin sellainen, ei niin innostunut ratsastusfiilis. En kuitenkaan anna sen haitata itseäni sen enempää vaan annan itselleni nyt lomaa ihan kaikessa rauhassa. Hepat saavat kevennettyä ja kuitenkin niiden päivittäiset hommat tietenkin hoituvat. Liikunta on kuitenkin ihan kohtuullinen laitumelle pääsyn johdosta liki päivittäin ja juoksutusten sekä muun pikku puuhailun ansiosta.

Bonnien ensimmäinen mahdollinen varsomispäiväkin on tänään. Se oli eilen melko äreän oloinen koko päivän ja hieman jo arveluttikin että varsooko yöllä. Katselin pariin otteeseen valvontakameran kapulasta  yöllä sitä mutta se nukkui rauhallisesti ja hengitteli tyynesti.

Valmennus oli oikein hyvä. Menin Diisalla koska meille on tulossa torstaina uusi ihminen joka on aikuinen issikkaratsastaja kokeilemaan sitä ja hän voisi sillä kanssa jatkossa tulla valmennuksiin meille niin saisi molemmat hepat valmennusta ja se taas että Outilla olisi näin enemmän oppilaita täällä. Diisa oli vain hivenen alkukankea hommiin mutta yllätti meidät positiivisesti menemällä tosi hyvääkin tölttiä kun, mentiin pujottelun kautta päätympyrällä sitä ja sen huomasi kuinka töltti parani ja parani. Laukka oli aika kankeaa aluksi ja hyvin ylöspäin menevää ja heppa ei itseään venyttänyt juurikaan mutta kyllä se asia saadaan korjattua kevyttä istuntaa käyttäen ja vain laukkaamalla kentällä ahkerasti taas :)


2 kommenttia:

RH kirjoitti...

Voi että... Bonnien aikaan oli olevinaan niin kauan sillon, kun siitä oli puhe, ja nyt se on jo käsillä :)

Irkku kirjoitti...

Totta! Tuntuu kyllä et juurihan se tänne tuli ja se varsominen olisi sitten joskus tuonnempana!