keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Vapaalla tänään

Maanantaina menin kentälle Diisan kanssa ja sillä oli ollut kaksi vapaata takana kun en jaksanut sitten sunnuntain työteliään päivän jälkeen mennä ratsastamaan. Heppa toimi todella kivasti. tehtiin noin 40 minuuttia töitä. läksy meni tosi hyvin ja etuosakäännöksetkin kohtuudella.
Otin uutena juttuna yhden ohjan pysäytyksen ja ihmeellistä heppa tajusi homman liki heti. Kehuin kun pysähtyi ja ei se kiertänyt ympyrää kuin pari kertaa ja seisahtui. Heti palkkaus löysällä ohjalla ja äänellä kehuminen. Laukkaa mentiin lähinnä nostoja harjottelin eri kohdissa ja kivasti se alkaa mennä. Töltti meni oikein kivasti.

Tiistaina menin kans kentäällä sen 40 minuuttisen ja tehokkaan. Meillä oli kengitys ensin.  Nyt harjoittelin ravia ja tölttiä myös. Sain töltissä hidasta kohtuu hyvää ryhdikästä menoa aikaiseksi. Alan oppimaan pitämään käsiä alempana nyt kun heppa on muuttunut ryhdikkäämmäksi töltissä.

Tänään keskiviikkona kun piti olla valmennus joka peruuntui valmentajan menojen takia ja siirtyi ens viikon keskiviikolle niin annoin vapaan Diisalle.


Tarhassakin tehtiin huolto trimmeröintiä. pois kaikki syötäväksi kelpaamaton ja lankojen lähellä oleva kasvillisuus. Itikatkin vähentyy kun ei ole turhaan pitkää kasvillisuutta.

                                                           Lahja-kukka kedolla :)

1 kommentti:

RH kirjoitti...

Voi kuinka viisas Diisa! Ja tuo kuva kukista Lahjan selällä on upea!