keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Valmennuksessa tänään


 Tänään oltiin valmennuksessa jälleen. Sain Tanjalta kehuja töltistämme. Näkee kuulemma että on harjoiteltu! Niinhän me ollaankin sitä ei käy kieltäminen. Tehtiin ensin pohkeenväistöjä pitkällä sivulla jä käytettiin noita videolla näkyviä puomeja apuna että niiden viereen sisäpuolelle siirryttiin uralta ja taas paluu uralle ja taas puomin sisäpuolelle. Eli monta väistöä ja molempiin suuntiin. Tölttiä mentiin ja lopuksi ravia ja laukkaakin. Nyt työstetään Diisan muotoa joka on hieman liian korkea ja minun pitää oppia pitämään käsiä alhaalla töltissä. Taas vierähti reilu kolme varttia. Mies oli minua kyyditsemässä ja hän kuvasi meitä.

Sunnuntai meillä oli vapaata kun satelikin tosi ankarasti ja maanantain treeneihinkin se vaikutti niin että kenttämme on kovin märkä ja pehmeä kun on vielä tekovaiheessa joten otin tölttitreenin maastossa jossa oli kovempi alusta. Maanantaina työskenneltiin tunti. Tiistainkin heppa sai laiduntaa.


Ravia ja laukkaa
ja tässä toisessa mennään tölttiä.

1 kommentti:

RH kirjoitti...

Kattelinkin joskus juutuupista sun juttujen innoittamana, että mitä se töltti oikein on, ja sehän on vähän kuin nopeaa ja lyhytaskelista käyntiä. Kun ei silmä ole harjaantunut, niin ei oikein näe eroja... Mutta kaunis pari ootte!