sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Toimintaa kentällä ja laidallakin!

Suvi tuli torstaina ratsastamaan Diisalla ja hän teki kentällä puolituntisen, ravi, käynti laukkatreeniä. Mentiin sitten loppukäynneille metsään vartiks. Sen jälkeen vaihdettiin ratsastajaa ja mä menin kentälle jatkaan ja tein läksyksi tullutta harjoitusta ja sitten myös laukannostoja ja raviympyrää.
Metsään menin tekeen tölttitreenin ja se meni kohtuullisesti, hiukan oli hössötystä. Hyttysiä oli aivan tolkuttomasti.

Perjantaina otin pelkästään noin 40 minuutin kenttätreenit. Nyt tölttäsinkin kentällä ja se meni ihan hyvin. Kenttä on hiukan koventunut käytöstä ja hiekka asettunut. Laukka alkaa mennä kohtuullisesti. Toki se putoo helpolla raville mutta saan nostettua sen nopeasti uudelleen ja välillä sitten se koko kierroskin menii hyvin. mielellään tuntuu heppa laukkaavan ja kaikenlisäksi se vasenkierros alkaa onnistua hyvin nostoineen.

Lauantaina hepat lomaili laiduntaen ja nauttien hienosta ilmasta .


Tänään aloitettiin heti aamusta kenttähommat. Taas tuli appiukko traktorin ja peräkärryn kanssa ja toi tullessaan kuorman sepeliäkin meille ja sitten kohta tuli miehen setä kaivinkoneellaan ja niin taas oli toimintaa useamman tunnin. Näkyvää tuli taa!. Nyt on kenttä noin 40 x 32 metrinen sisämitoiltaan  ja valotolpat joita on paikoillaan jo viisi kuudesta kun kantokasa on yhden tolpan paikalla niin se laitetaan myöhemmin.

Oma traktorimme näyttää niin kovin pieneltä jo kentällä!


Perjantaina suoritettiin koeniitto isolla lohkolla, laite toimii ja tuotiin kauhallinen vihreetä että saan antaa yöksi pihattoonkin niille vihreää. Diisa ei oikeen suostu kuivaa enään syömään kun vihreen makuun on päästy :)

Tänään saatan vielä ratsastaa tuolla kentälläkin jos on itsellä puhtia illemmalla vielä.  Kengitystä olis tiedossa ensi viikolla ja valmennus keskiviikkona ainakin.Ei kommentteja: