lauantai 15. kesäkuuta 2013

9 Vuotta Diisa!

Tänään Diisa täyttää 9 vuotta! Se ei saanut sen kummempaa lahjaa kuin omenan vein sille kun tultiin kotiin. Elikkä tänään me oltiin entisessä tallipaikassamme liki koko päivän. Lähdin puolenpäivän aikoihin kävellen heppani kanssa. Varusteet vietiin jo etukäteen autolla. Ystävän tytär piti pienimuotoista ratsastusleiriä kolmelle kaverilleen ja pitäähän jokaiselle tytöllä olla sitten oma heppa siellä niin minä lupasin Diisan sinne lauantaiksi.

Tytöillä oli yhdeltä käyntimaasto ja menin mukaan lenkille joka oli noin 40 minuuttinen. Sen jälkeen Diisa pääsi tallin nurmelle ja sai olla siellä puoli viiteen jolloin tytöt laittoivat hepat taas kuntoon ja nyt oli vuorossa puomitunti.

                                                                 Jansku ja Diisa
Tulin istten kävellen kotiin diisan kanssa eli meille tuli molemmille aika paljon kävelyä tänään ja diisalle vielä muita tuntihommia :) Päästin sanakrin laitumelle illaksi ja saa olla siellä kymmeneen asti kun haen vasta sitten sisälle.

Torstai  oli vapaata mutta eilen oltiin Anun ja Lahjan kanssa hetkeen aikaan maastossa iltasella ja minä olin tehnyt aamupäivällä jo reippaan puolituntisen kentällä tehden  ravi ja tölttitreeniä jotka meni kivasti. ilma oli sen kaltainen että ajattelin jos ei päästä illalla maastoon ei diisa olisi kolmen päivän lomalta heti menossa tuonne tämänpäiväiseen koitokseen. kuitenkin kyseessä tyttöjä jotka aika vähän ovat ratsastaneet. Maasto oli meillä eilen reipas ja tullessamme pihaan menimme vielä vartiksi ravailemaan kentälle.
Huomenna olis tarkoitus maastoilla Anun ja Lahjan kera.

Ei kommentteja: