maanantai 5. toukokuuta 2014

Ulkoillaan

Tänään kun aurinko välillä pilkisteli ja lämpötila oli kohonnut otettiin Bonnie ja Roosa ulkoilemaan. Mies siivosi pihatonkin sillä aikaa paremmin kun äiti ja varsa ulkoilivat ja minä olin mukana.

                                                   Varsariimukin on iso toiselle :)

He olivat ulkona noin puolisien tuntia. Bonnie olisi kyllä haikaillut vihreälle mutta en vielä päästä varsaa sinne kun se menisi makoilemaan vielä kovin kylmään maahan. Käydään pariin kertaan päivässä ulkoilemassa nyt kun asteet on alle kymmenen päivälläkin.

                                                        Pienet torkut auringossa.                              Varsa imi emäänsä ulkoilunkin yhteydessä pariin kertaan.

Tarkastin varsan navan ja se on jo hienosti kuivunut  kokoon napanuoran tynkä, ei tarvinnut sille mitään tehdä. Sain kyllä pestä pikkuisen takajalatkin kun senverran oli vissiin jännää että varsa ruikki sinapit takajaloilleenkin. Tammakin antoi pestä nisät ja tarkastaa takapäänsä, sekin näyttää ihan olevan kunnossa. Kunpa vihreetä saataisiin pian niin tulisi lihaa luiden päälle emällekin taas.

Geisli ja Diisa olivat todella kiinnostuneita kun varsa tuli emän perässä ulos. Diisa hörisi, joka on sille harvinaista muutaman kerran ja uskoakseni varsalle se hörisi :)


Ei kommentteja: