sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Varsapäivitys .3
Bonnien omistaja kävi ja oli kovasti tyytyväinen varsaan vaikka oria hän olisi kovasti toivonutkin mutta tärkeintä on tietysti terve varsa ja hyvin mennyt varsominen. Varsalla on jo melkein varmaksi virallinen nimi tiedossa ja koska omistajalla on koirapuolelta kasvattajanimi tulee se varsallekin sitten. Saan kuulemma kyllä keksiä ihan mieleiseni kutsumanimen hänelle jos tykkään.

Täällä on tullut rakeita, vettä ja välillä aurinkokin paistellut tovin joten en ottanut varsaa ja tammaa pihatosta kun on niin epävakaista ja kosteaa. Siivoilin pihaton ja lisäsin olkia. Vietin tovin siellä istuen puhtailla oljilla ja ihastellen vain tätä samettiprinsessaa.

                                                            Varsa 18h


Juoksutin omat heppani kentällä yhdessä, noin puolisen tuntia ja saatiin rakeita, vettä niskaamme mutta ei annettu sen haitata.
Uskomatonta kuinka nopeasti varsa muuttuu. Tässä jo 20h ikää ja toisella maitopartakin :) Niin kaunis on hän pitkine silmäripsineen. Olen hiukan miettinyt että jospa ottais kutsumanimeksi päivän nimipäiväsankarin Roosan tälle pikku sulottarelle.1 kommentti:

Elina kirjoitti...

Ooi!! Vihdoinkin varsa on syntynyt! Ompas kaunis pienokainen. :)

Ja hienolta näyttää issikatkin liikkuessaan.