sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Maneesilla




Olimme eilen maneesilla ja meitä oli kahden hepan Diisa ja Timmy lisäksi 6 ihmistä joten meillä oli huoltojoukkoja ja auttavia käsiäkin kylliksi :)

Maneesilla meni noin tunti ratsastamiseen. Minä sain treenata kotiläksyjä, taivutusta ja koitin keskittyä käsiini. Tölttäilin uralla ja isolla päätympyrällä. Heppa oli välillä tosi rento ja töltti tuli todella itsestään ja minä keskityin vain olemaan häiritsemättä hevosta mahdollisimman vähän. Hiukan maneesin pehmeä alusta tuottaa hankaluutta töltissä. Raviympyrä ei mennyt ihan niin hyvin mitä on pari kertaa mennyt. Heppa oli jotenkin innokas menemään ja pyrki ravilta töltille.
Milla tuli selkään välillä ja hän laukkuutti Diisaa hiukan pitkällä sivulla ja hienosti se laukka lähti pyörimään kunhan ekan noston jälkeen heppa ymmärsi mitä häneltä taas pyydetäänkään. En ole laukannut itse yli kuukauteen kun on ollut kelitkin aika huonot.. Maneesissa ottanut vain parit nostot.
Reissu oli oikein onnistunut! Hepat sai loimet niskaansa ja lähdettiin kotiinpäin. Diisakin oli hikinen tämän treenin jälkeen.

 Illat ja yöt on olleet melko kireäpakkasisia ja tänäänkin oli aamulla -23 kun päästin hepat ulos.

                                                       Milla ja Diisa loppuverkka

Ei kommentteja: