perjantai 8. maaliskuuta 2013

Maastolenkkejä

Eilen ja tänään ollaan oltu maastoilemassa noin tunnin lenkit. Lahja lähti eilen ensimmäistä kertaa täällä ollessa ratsastajan kanssa maastoilemaan. Hienosti se meni. Ensin pyörittiin hetki pihassa ja minä ehdin kertaamaan valmennuksen läksyä taivutuksessa.  Hiukan Diisalla oli keskittymisvaikeuksia kun kaveri huiteli sivummalla ja Anu sääteli jalkkareita yms. piti Diisan kurkistella vaivihkaa mitä siellä nyt tapahtuu ja hiukan kärsi se keskittyminen. Kuitenkin sain yllättävänkin hyvin hepan kuulolle taivutukseen ja tempon säätely oli ihan sujuvaa.


Eilen tuuli ja tuiskusi päivällä aika hurjastikin mutta iltapäivällä se laantui ja meillä oli tosi hieno keli maastoilla. Mentiin takametsässä ja lähimaastossa se noin kolmevarttia ja käveltiin koko reitti.

Tänään tehtiin liki sama reitti ja lähdettiin oikeastaan heti pihasta metsään. Anu sovittelee Lahjalle vielä satulaa ja hakusessa on se sopivin malli joten se vie vielä hetken saada varusteet ihan kunnolla sopiviksi kun kauppaan ei tullut mukaan mitään hepan varusteita pitää niihin paneutua ettei hanki vääränlaisia. Tänään oli vähän kylmempi tuulikin ja kutsuin Anun kahville kun oli hoidettu hepat ja viety heinät ja juotettu ne niin istuttiin ja juteltiin. Meillä oli oma naistenpäivä kahvittelu kera omenaleivoksen.

Huomenna olisi tarkoitus mennä maneesille, siitä sitten juttua ehkäpä huomenissa :)

Ei kommentteja: