keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Issikkavalmennus

                                                  Diisa kotona heinillä valmennuksen jälkeen

Tänään oli se odotettu ja kauan kaivattu valmennuksen aloituskerta. Lähdimme hyvissä ajoissa liikkeelle issikkakaverin kanssa, he tulivat meitä hakemaan trailerillaan ja lastattuamme hepan kyytiin lähdimme noin 20 kilometrin päähän tallille missä oltiin viime kesänäkin valmennuksella. Ilma oli aika haasteellinen ja keväinen. Ensin paistoi aurinko ja oli hieno ilma sitten jo tuulikin hurjasti ja tuli jäistä räntää. Meitä se ei kuitenkaan haitannut. Oltiin niin innoissamme. Minä sainkin laittaa heppani kuntoon miltei heti ja menin verkkaamaan sitä. Kentälle päästiin ja Tanja Ufer kyseli taustoja niin hepasta kuin ratsastajastakin. Sitten alettiin työstämään taivutusta kun kerroin että meillä on selkeä puoliero. Otettiin taivutusta sisäänpäin ensin helpompaan suuntaan. Heppa ja minä hoksattiin homma tosi nopeasti ja hienosti saatiin homma menemän ja varsinkin osasin korjata kun opettaja  huomautti. Sitten huomasin jo itsekin korjata...eli alan oppia sitä paljon puhuttua ennakointia!
Kun käännettiin siihen vaikeampaan suuntaan...se ei ollutkaan vaikea!! Heppa meni jopa paremmin kun siihen helpompaan!! Tanja sitä jo uumoilikin....Opelle isot kiitokset hienoista neuvoista jotka oli selkeitä ja todella tarkkoja...hän todella keskittyi meihin. Voi sanoa että joka sentin edestä on oltu tarkan silmän alla...todella hieno fiilis. Tölttiäkin mentiin ja sain vinkkejä käsistäni. Istuntaani hän jopa kehui...rennoksi ja hyväksi. Sen olen kyllä itsekin tiedostanut että olen parantanut sitä ja olen keskittynytkin rentouttamaan hartioita ja lantionseutua. Vaikka meidän piti ensimmäisellä kerralla olla vain noin puolituntia per ratsukko meni meillä liki kolme varttia oli opettajakin vissiin innokas :)
Saimme kotiläksyjä ja parin viikon päästä mennään taas. Tuntuu aivan tolkuttoman hienolta nyt! Intoa ja motivaatio tuli kahmalokaupalla. Oli myös tosi kivaa olla tässä hyvässä seurassa näiden ihmisten kanssa.

Ei kommentteja: