tiistai 5. maaliskuuta 2013

Loma lusittu

 Tänään sain hakea odotetut tilaamani tuotteet postista. Eniten odottelinkin nähtäviksi näitä  Falkur vaellussuitsia. Niistä tekee erityiset nuo pikalukoilla irrotettavat kuolaimet, lisää turvallisuutta ja mukavuutta retkillä. Heppa saa syödä vapaasti ja turvallisesti kytkettynä sillä aikaa kun pidetään paussia pidemmällä maastoilla.

                Tuossa näkyy vielä paremmin nuo pikalukot. Suitset saivat rasvauksen heti.





Viljar shopista tilasin nämä tuotteet. Siellä oli vielä kielentilalla olevat kuolaimet sekä ajo-ohjat ja varakumit jalkkareihin. Kuvasta puuttuu iso 40 litran musta muovisaavi joka on pehmeää muovia.

Tänään loppui Diisan lomailu ja satuloin hepan kunhan olin kuurannut sen harjan ja hännänkin melko siisteiksi selvitysaineen kanssa. Menin metsään tekemään alkuverkat ja kiersin muutaman kerran sen noin 800m lenkin ja otettiin tölttiä ja raviakin pyysin ja sitä melkein heti sain. Heppa oli kivan virkku  oli energinen ja innokas menemään eteenpäin. Tulin pihaan jossa Lahjaakin varustettiin ratsastusta varten. Tein pieniä herättelyjä hepalle ihan käynnissä kun piha oli aika liukkaan tuntuinen. Kulmat, pysäytykset ja liikkeelle lähdöt. Peruutuksenkin tein ja sitten tulin alas ja irrotin ohjan toiselta puolelta ja tehtiin maastakäsittelyä vielä hieman, väistämistä, peruuttamista ja pientä juokksutustakin sekä äänikomentojen kertaamista. Reilu kolmevarttia siinä vierähti.

Huomenna mennään sitten valmennukseen jota onkin odotettu innolla!




Ei kommentteja: