keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Valmennuksessa

Maanantaina lähdettiin valkkuun ja hiukan jäi Diisalta heinien syönti kesken niin sai evästä mukaan.
Haettiin Hanna ja Jaffa mukaan ja saavuttiin hyvissä ajoissa valmennuspaikkaan. Ilma oli tosi kaunis.

Hepat laitettiin pienen jaloittelun jälkeen kahdestaan pyöröaitaukseen. Siellä he saivat rapsutella toisiaan. On niin kiva katsoa näitä kahta jotka ovat kyllä hyvät kaverukset olleet heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien.

Puolituntinen valkussa meni kohtalaisesti. Tosin välillä oli tunne kun alkeistunnilla. Enhän minä saanut hevosta ympyrällä kulkemaan haluamassani temmossa ja muodossa vaan heppa vei minua kyllä välillä ihan sieltä missä aita on matalin...korjausta ja korjausta. Saatiin sieltä sentään sellaistakin ratsastusta mitä jo pitäisi olla meillä. Tölttiä kun mentiin oli lopussa jo tosi kevyt ja koottu heppa. Nyt harjoitellaan huolellisempaa ympyrällätyöskentelyä kotona.

Sain Diisalle perjntaiksi raspauksen ja rokotuksen joten tulee viikonloppu hepalle vapaata. Lauantaina taidan hakea yhden satulan sovitukseen josko saisin paremman penkin missä olisi hieman syvempi istuinosa mitä nykyisessä satulassani on. Valmentajan suosittelema satula kyseessä joten katsotaan mitä tuleman pitää. Tänään olisi tarkoitus ratsastaa vielä iltapäivällä jos ei hirmuisesti sada.

Sain eilen ystävältäni pihkavoidetta jota hän teki ihan hiljakkoin ja lupasi minulle erän. Tässä on lisäksi oliiviöljyä ja mehiläisvahaa ja tietenkin sitä pihkaa. Tuoksuu makelta ja pihkalta. Tätä laitoin heti itsellekin kun poltin eilen kämmenselkää uunissa. Hepoille monikäyttöinen kaiknelaisiin hiertymiin ja nirhaumiin.

                                                              Kuva Julia. L

Tässä viisiviikkoinen pikkui Jack russelterrieri poika joka meille on tulossa uudeksi hevoskoiraksi ja mamman mussukaksi :) Nimi on vielä mietinnässä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas söpö pikku koiravaavi!

RH kirjoitti...

Supersuloinen!! Ihan vauva :)

Elina kirjoitti...

Suloinen uusi perheenjäsen. :) Pihkavoide on kyllä oiva apu moneen vaivaan ja haavaan.