perjantai 13. syyskuuta 2013

Valmennukset alkaa

                                                           Bonnie kentällä

Olen jatkanut tutustumista Bonnien kanssa rauhallisesti ja niinkuin lähipiiri ja jo täällä nettimaailmassakin osa blogituttavuuksistakin on huomannut että Bonnie on tullut ja valloittanut minun sydämeni ihan oudolla tavalla osoittamalla todella luottavansa minuun ja osoittaa sen antamalla hoitaa ja käsitellä muutenkin itseään todella hienosti.

Olen hieman esitellyt Bonnielle tiluksia mutta ollaan pysytty tontilla eiliseen asti. Kentällä hän on saanut käyskennellä vapaasti hoitotilanteen päättyessä. Olen ajatellut että voisin tammamammaa hiukan motivoida ja keksiä sille jotakin pientä aivojumppaakin kun ei ole muita puuhia hänelle varattu. Uskoisin että Bonnie olisi halukas tekemään jotakin kanssani.

Se seuraili perässäni kentällä vapaana ja meni välillä tutkimaan nurkkia ja tuli taas luokseni.

Eilen lähdettiin Anun ja Lahjan kanssa iltasella kävelylle metsään ja käytiin metsänreunamilla syöttämässä hepoille nurmea hieman. Bonnie oli todella innokas ja rohkea metsälenkillä.Kentälle on saatu tällä viikolla valot ja kaijutin jotta saa ratsastaessa kuunnella radiota ja ehkäpä jossakin vaiheessa tulee hankittua jokin uudempi laite että voisi muistitikulta soittaa haluamaansa musiikkia.

Olemme tällä viikolla Diisan kanssa treenailleet tölttiä nyt huolellisemmin koska lauantaina menemme Kera Hannan ja Jaffan tuonne noin 30 kilometrin päähän valmennukseen samalle valmentajalle jolla on käytykin. Katsotaan josko saadaan valmennukset sitten pyörimään taas.

Tiistaina olimme maastolenkillä tunnin Anun ja Lahjan kanssa. Otettiin melko kiva pätkä tölttiäkin.
Tänään olisi tarkoitus mennä myös maastoilemaan. Diisa saa uudet kengätkin tänään.

 Ostin kenkiä hakiessani Diisalle itselleni jo hetken listalla olleen uuden kypärän jossa on pehmeä lippa, irrotettava sisäosa pesua varten ja tietty ilmastoitu malli. kuulostaa kalliilta ja niin minäkin luulin muta tämä oli tarjouksessa 54€ normisti liki 90€. Samoin tilasin itselleni kauan haavailemat farkkuratsarit joita en ole vielä käyttänyt ratsastaessa.

Viikonlopulla vietämme sunnuntaina Peltolan ponipysäkin 1 vuotissynttäreitä ja anoppini saapuu keittiöhommiin silloin ja tekee meille täytekaakunkin oikein.2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Onnea yksivuotis-päivän johdosta! :)

Irkku kirjoitti...

Kiitos!