maanantai 30. syyskuuta 2013

Uusi asukki

                                  Eilen alkuillasta saapui Iksu suokkiruuna ja hän on 8v.

Iksu oli matkannut pitkän matkan traikussa kiltisti ja olikin hieman jaloistaan ensin hutera kun otettiin kopista jaloittelemaan. Kavereille heti hirnahdeltiin ja oli kiire päästä tutustumaan. Eka ilta meni kuitenkin erillään. Bonnie komensi hiukan nuorta herraa vinkumalla ja esittelemällä etukavion polkemista aidan toiselta puolelta. Yön Iksu oli pihatossa ja Diisa oli seinänaapurina.
Niistä onkin tullut tämän päivän aikana kaverit. Diisa sallii Iksun syövän samalta kasalta heinääkin.

Käytiin kentällä hiukan juoksuttamassa Iksua ja purettiin turhaa virtaa ja sitten mentiin maastoon kävellen niin että olin Diisan kanssa turvana vieraassa maastossa. Hienosti se meni, reipas heppa. Uudet omistajat tutustuvat nyt pihattotalliin, hevoseen ja paikkoihin kaikessa rauhassa.3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Nuo islanninhevoset tuntuvat olevan erityisen sosiaalisia ja ottavat mielellään uusia laumanjäseniä vastaan. Ainakin näin olen ymmärtänyt ja kuullut niiden omistajilta. :)

Irkku kirjoitti...

Kyllä. Issikat niinkuin omanikin on tuotu islannista ja se on siellä saanut niin hyvän laumakasvatuksen ettei sen tarvii turhia pullistella ja on sosiaalinen.

Elina kirjoitti...

Suloinen uusi asukas. :) Diisa on kyllä ihana, kun otti heti Iksun kaverikseen.

Toivottavasti Iksu ja omistajansa viihtyvät pihatossa. Kukapa ei viihtyisi. ;)