lauantai 21. syyskuuta 2013

Aurinkoinen lauantai

Hepat on tänään laiduntaneet ja saaneet lisäksi niitettyä ruohoa ja kuivaa heinää. Tänään on ollut melko kaunis päivä ja on tullut oltua ulkona ja puuhasteltua heppojenkin kanssa. En kylläkään ratsastanut. Pesin Diisan ihottumaloimen jonka teen noin kerran viikkoon ja tänään otin ompelukoneen ja korjasin häntäläppää joka oli revennyt.

Bonnie on totutellut  olemaan pihatossa yksin ja nyt tänä aamuna näin että tulivat sieltä Diisan kanssa peräkanaa. Olen niin onnellinen että Bonnie tohtii sinne mennä Diisan siellä ollessa. Tänään kun laitoin iltaruokia vein molemmille ruuat pihattoon ja ei ollut minkäänmoista sähinää. Valvoin kuitenkin sen jokusen minuutin kun se pienimäärä kauraa,pellavarouhetta ja kivennäsiä kestää syödä mitä Bonniekin saa. Diisalla on lähinnä pellavarouhetta puolidesiä kuivana ja siihen mitallinen kivennäsiä ja pari palaa kuivaa leipää ja sesongin mukaan oli tänään omenoita.

Eilen oli Suvi taas ratsastamassa ja tehtiin yhteistyötä. Suvi ratsasti ensin reilun puolituntia kentällä ja minä sen jälkeen parikymmentä minuuttia tölttitreeniä ja koottua käyntiä.





Perjanatina oli aamupäivällä sähkäri laittamassa vielä kentän katokseen sisälle valot ja ulkopuolelle jotta näkee paremmin tulla kentällä niin 10W led lamput ja tuplapistokkeen katoksen sisäpuolelle.

Keskiviikkoa ja torstai oli Diisalla vapaata. Uusi valmennuspäiväkin on lyöty lukkoon ja se menee lokakuun .7 päivään.
Uutisia meillä on senverran kerrottavana että Lahja on meillä enää vajaan viikon verran eli ensi viikonloppuna Lahja menee toiseen talliin lauantaina ja meille saapuu uusi asukki sunnuntaina. Siitä kerrotaan sitten myöhemmin :)

                                                   Bonnie mannekiinina


Sadeloimi Bonnielle, ohut sellainen jolle ehkäpä tulee jo ensi viikolla käyttöä kun on lupaillut sateita ja ilmojen viilentymistä.




                                                                      Syksy!








1 kommentti:

Elina kirjoitti...

Ihanan värinen loimi Bonniella. :)