maanantai 15. heinäkuuta 2013

Kenttä alkaa olemaan kunnossa





sunnuntaina me päästiin Diisan kanssa kentälle tekemään ne ekat kavionjäljet. Kentälle tuli nyt sitten hurjat 240 tonnia mursketta.

Eilen saimme laitettua tolpat ympärille ja minä tervasin vielä asennuksessa kolhiintuneet kohdat ja keräilin loputkin isommat kivet pois kentältä.

Ratsastin eilen ihan kunnon kolmenvartin pätkän ja otin pohkeenväistöjä pitkällä sivulla puomia apuna käyttäen merkkinä ja aluksi oli hiukan heppa purnaamassa mutta pian se jo meni kohtuu kivasti. Ravi kulki ihan hyvin mutta vasenkierros tuntui takkuavan jokseenkin. Kulmat olisi oijottu tosi kaukaa ja turpa kääntyi ulospäin ja lavalla pungettiin nyt, ei niin voimallisesti onneksi enään keskelle mutt meno oli kyllä vinoa. Sain tehdä työtä sisäpohkeella lujasti ja tein puolipidätteitä jatkuvasti kun tuntui että kaahottamalla yritti väistää pohjettani. Laukat nousi ihan kivasti. Tölttikin alkoi loppua kohden kulkea rennommin mitä aluksi. Heppaa selvästi hiukan häiritsi tolpat kun niitä  hiukan kyräili sivusilmällä.





Tänään saatiin nauhat joka on samaa kuin laitumellakin eli vahvaa 40mm aitanauhaa paikoilleen ja veräjäkin valmiiksi eli nyt on suljettua tilaa mennä ja juoksuttaakin irtona vaikka. Ajattelinkin että tänään menisin hiukan touhuamaan kentälle Diisan kanssa jotakin.

Olen niin mielettömän onnellinen tästä mahtavasta kentästä johon saadaan ne valtkin sitten vielä ja muuta viritystä mutta tällä hyvin jo valoisalla pärjätään.


Olimme lauantaina käymässä heppoja kahluuttamassa lähistön vanhalla louhoskuopalla johon on sittemmin tullut vesi ja se on ihan vaihtuva vesi ja siellä on kalojakin. Oli vaan niin tuuleton ja kuuma päivä että paikalle tultuamme hevosten kimpussa oli heti kymmeniä paarmoja. Mukana oli Kyösti herra naapuritallista ja kahluutimme heppoja kumminkin jonkun aikaa kunnen molemmat hepat olivat kypsiä paarmoihin ja halusivat pois vedestä. Tuli kuitenkin ihan mahaa myöten heppa kasteltua ja hiukan roisken koko heppaakin vedellä.


1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Teidän kentästä tuli hieno! :)