perjantai 10. huhtikuuta 2015

Ulkoilu

                     
                                                      Viiden päivän ikäisenä

Eilen kun se myrsky heltisi ja aurinko alkoi aamusella paistaa. Otin Bonnien ja varsan ulos kun siivosin pihaton sillä välillä. Voi sitä riemua kun Bonniekin oikein riekkui ja varsa hirnui.


                                                             Venyyyyyy

Roosa ja Diisa olivat langan toisella puolella ja söivät tyynesti heinää. Diisa pari kertaa vilkaisi varsaa ja mietti varmaan että saa taas toimia kakkosäitinä kunhan hieman aikaa kuluu.
Tamma vei varsan omatoimisesti runsaan puolentunnin ulkoilun jälkeen sisälle.








Ylemmät kaksi loimea on ostettu loimikirppikseltä ( vain sovitettuja)  ja ovat 95cm eli menevät nuorelle shettikselle paremmin kuin ne 105cm. Samoin alempi ihan uusi Börjersiltä tilattu aitatarvikkeiden kanssa tullut sadeloimi missä on 100g kevyt toppis ja korkea kaulus ja onhan siinä poni riimukin. Tulivat tällä viikolla postissa. Kerttua varten tietenkin.




Samoin haettiin rehuja Kertulle joita se on kasvattajan luona syönyt. Haluan että ponilla pysyy ruoka samana kun tulee uuteen kotiin. Ettei kaikki asiat vaihdu heti.

Traileriin mies tekee ponipuomit eli laitetaan puomit jotka on paljon alempana kuin mitä niissä on normaali asennuksena.  Samoin tulee tarhaan alalanka.


                                                                 Asennus assistentit

Ei kommentteja: