keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Kuin joulua odottaisi!


                                 
                                                         Pihattotarhan aita on kunnossa.

Tänään saatiin laitettua köysi johon tulee tietysti sähkö tuonne ihan alas ettei pikku Kerttukaan hivuttaudu aidan alitse.




Roosa ja Diisa seurasivat tarkkaan taas toimitusta. Roosa varsinkin halusi olla hommassa hyvin mukana. Roosahan on nyt hieman yli 11 kuukautta vanha ja sillä on hieman murrosikää menossa ja se saattaa vieraille näytellä hieman  määräilevää hevosta ja kokeilla kuinka  hän saa komentaa muita.  Kiltti ja utelias se on kuitenkin suurimmaksi osaksi aikaa. Sille tekee kyllä tosi hyvää se yhteislaiduin ikäistensä kanssa. Ennen kuin syksyllä se aloittaa sitten omistajansa johdolla ajo-opit.






Tänään olivat varsa ja Bonnie ulkona pari tuntia kun ilma oli melko lämmin vaikkei aurinko paistanutkaan koko aikaa.




                                                      Pikkuinen opettelee heinän syöntiä.





käytiin eilen Porissa Puuilossa ja Agrimarketissa ja tulihan sieltäkin taas kaikenlaista matkaan koiran ruuan ja lelun lisäksi.



                                           
Ajopiiska ponille, juoksutusliina kun niitä saa olla useampia, sekä ponille valjaisiin potkuremmi.



                                   
                                           Canna's Goldie elikkäs Kerttuhan se tässä


Kertulle piti ostaa riimu. Tämä on kyllä mallia varsariimu mutta toivottavasti nyt mahtuis kun on niin nätin värinenkin!
Olen ottanut jo Kertulle maanantaina vakuutuksenkin ja kaikki on nyt sitten valmista ponin tulla. Ilmottauduin kasvattajan opastuksellakin eilen Sipooseen poninäyttelyihin. Ypäjälle Kerttu olikin jo ilmoitettu kasvattajan toimesta. Eiköhän seuraava postaus ole Kertun kotiin tulosta.

Ei kommentteja: