lauantai 20. huhtikuuta 2013

Valmennus

Lähdettiin aamupäivällä valmennukseen noin 15 kilsan päähän ja päästiin taas viimein ulos kentälle.

Kuvat taas mitä sattuu kun edelleen läppärillä ja suoraan kännykameran kuvat siirtäen...kun ei voi paintin kanssa kikkailla...menee ikä ja terveys :)

Valmennus oli tosi kiva. Tanja laittoi meidät tekemää etuosakäännöstä aika monta kertaa ja siitä tuli sitten kotiläksykin. Meillä kun on aika haasteellista pohkeen kuunteleminen. Eka kerta olikin kohtuu kaaos....mutta viimeiset kaksi kertaa meni jo jotenkin säällisesti. Jäin miettimään asiaa josta juteltiin eli reippaammasta ratsastustyylistä...olen nyt kyllä ehdottomasti lompotellut aivan liikaa ja annan hepan mennä miten sattuu. Se on heti kun kenttätyöskentely on pois jäänyt. Heppa oli tunnin lopussa jo huomattavasti virkumpi kun mitä oli aloittaessa. Juttelin asiasta ja tiedostin sen ja on mukavaa kun saa sellaista palutetta jonka voi niinsanotusti "ostaa" eli Tanja meinasi että on ihan ok ratsastaa rennosti..mutta jos on halua tehdä asiat reippaammin ja tempolla on kohtuullista että herään sieltä unimaasta ja laitan sen hepan töihin kun olemme kentällä ja kyllä minä sitä haluan kun valmennuksessa kerta käyn...se on siis asenteen korjaus ja ryhtiliike :)
Odotan nyt 110% omaa kenttää!
Huomenna, huomenna katsomaan säpäköitä issikoita Nurmijärvelle ja siellä on heppojen selässä niin valmentajani kuin muitakin tuttuja ja tsempit heille kaikille :)


2 kommenttia:

AnnemariKo kirjoitti...

Kivalta kuulostaa valmennus. :) Ja tuttua tuo, että antaa hevosen mennä vähän miten sattuu.. Nyt kun olen vain maastoillut niin kentällä saadaan takuta että pysytään edes uralla. Pitää ottaa valmennus pikapikaa!

Irkku kirjoitti...

Aivan sama juttu tuossa uralla menemisessä. Kun heppa ei ole todellakaan mikään kehäraakki joka kiertää uralla maailman tappiin. Varsinkin meillä on vasen kierros sellaista että jos en ole tarkkana jatkuvasti on takaosa sisällä tai heppa muuten banaanilla...Kyllä valmennus antaa potkua niin itseen kun heppaankin kivasti :)